Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Bedrijfsfeest

Crystal ICT

  • 1 wereldbol
  • 300 paspoorten
  • 4 wereldsteden
  • 10-jarig bestaan
  • 1 Gin-tonic Tour
  • 300 gin-tonic glazen

10-jarig jubileum

Are you ready for take-off? Crystal ICT bestaat 10 jaar en neemt in samenwerking met NME events opdrachtgevers, relaties en medewerkers mee op reis. Ging je nou naar een jubileumfeest of toch op reis? De haastende menigte – gespeeld door acteurs – die met koffers naar de ingang rende brachten gasten bijna aan het twijfelen. Zeker toen zij met hun paspoort-uitnodiging bij de incheckbalie en douane kwamen. Gelukkig was het daarna tijd voor ontspanning in de Copraloods. Hier vond je vier wereldsteden met elk hun eigen muziek, vertier en food&drinks. Naast de feestvreugde was het een mooi moment om met elkaar te kijken naar de afgelegde reis. En vooral: waar Crystal ICT naartoe gaat!

OVER CRYSTAL ICT

Crystal ICT houdt zich in haar dienstverlening bezig met het optimaliseren en professionaliseren van ICT-omgevingen bij en/of samen met de klant. De focus ligt altijd op het helpen van mensen.

Mee op reis

Elke wereldstad was geheel in stijl ingericht door JanVerhuur. In het Oostenrijkse Hinterglemm genoot je van Flammkuchen en Pretzels tijdens een potje Bierpul schuiven. Terwijl je in het romantische Parijs jezelf kon laten vereeuwigen door een sneltekenaar, én dat met chansons op de achtergrond! Spreekt glitter & glamour je meer aan? Dan kon je jouw geluk beproeven in het casino in Las Vegas. Natuurlijk wel met een hamburger in de hand en swingende jazzmuziek op de achtergrond. Ach vooruit, het werd nog wat heter in de laatste stad. In Rio de Janeiro konden gasten de heupen losmaken tijdens een optreden van Salsa Combo.

Voor het 10-jarig jubileum van Crystal ICT belanden wij tijdens het slotevent in DeFabrique. Tijdens het proces sloegen wij de handen ineen met het team van DeFabrique en JanVerhuur. Bepakt en bezakt met een open blik, een creatieve en oplossingsgerichte attitude en een ontspannen sfeer hebben we met elkaar koers gezet richting de eindbestemming. Dankzij deze uitrusting hebben we voor de opdrachtgever alle touchpoints langs de customer journey doeltreffend in kunnen zetten met als hoogtepunt het feest in DeFabrique. Het beoogde resultaat om in het jubileumjaar de gezamenlijke reis met haar opdrachtgevers voort te zetten naar nieuwe en onverwachte bestemmingen is daarmee bereikt.
Ferry Hogeboom (NME events B.V.)
Ferry Hogeboom (NME events B.V.)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Gin-tonic Tour!

Een kroegentocht is zo 2017. Waarom niet gewoon een Gin-tonic Tour? Hiervoor moest je vanavond ook een kleine reis om de wereld maken. In het koude Hinterglemm ontving je een glas met ijs. Door naar Rio: waar het tijd was om je favoriete gin te tappen. Vervolgens nodigde de chansons in de stad van de liefde je uit om de bijpassende tonic te vinden. En om het helemaal af te maken topten gasten hun drankje af in Viva Las Vegas! Komkommer, munt, limoen, rozemarijn of citroen: na een rondje om de wereld had jij je favoriete drankje bij elkaar. Proost en op naar het volgende jubileum!

Crystal ICT
Crystal ICT
Crystal ICT
Crystal ICT
Crystal ICT
Crystal ICT
Monique Koot
Kim van Leeuwen
Gijs de Waard