Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Personeelsevent HOMIJ

D&B Eventmarketing

  • 500 gasten
  • 2 vuurtonnen
  • 6 foodtrucks
  • 200 dozen in een dozenmuur
  • 1 mobiele huiskamer
  • 250 ijsjes
  • 550 bidons
  • 1 sappenbar

Uitdagende expeditie

Al sinds 1882 ontwerpt, realiseert en onderhoudt HOMIJ technische installaties in de meest mooie gebouwen. Omdat techniek steeds belangrijker wordt, verandert de rol en de markt van HOMIJ. Eventmarketingbureau Dechesne & Boertje liet zich inspireren door de nieuwe slogan ‘Ons DNA in elk gebouw’ en maakte van het personeelsevent een onderzoekende reis: Expeditie HOMIJ. Van monteur tot vestigingsmanager: iedereen werd uitgedaagd op deze zwoele zaterdagavond.

Over HOMIJ

HOMIJ Technische Installaties ontwerpt, realiseert en onderhoudt sinds 1882 technische installaties in de meest mooie gebouwen. Meer dan 550 HOMIJ’ers werken dagelijks aan Comfort en Duurzaamheid in deze panden.

Expeditie waar de vonken vanaf spatten

Dechesne & Boertje liet medewerkers van HOMIJ direct aan het begin van het evenement breken met de oude tradities door hen letterlijk door een muur van dozen te laten rennen. Aan de andere kant bevond zich een reeks uitdagingen en heerlijk eten in een festivalachtige omgeving. Zo kon je een tarwegrasshotje nemen, je baard laten scheren bij een barbier of je haar omhoog laten spuiten met een luchtdrukpistool. Als klap op de vuurpijl verrasten de managers van de zeven vestigingen hun personeel met een muzikaal optreden. De vuurspetters spatten letterlijk door de zaal tijdens de rauwe percussie-act in de karakteristieke Copraloods. Een verrassend concept dat erg in de smaak viel!

We kijken terug op een zeer geslaagd evenement. Combinatie van eten met divers entertainment zorgde ervoor dat er voor ieder wat wils was. DeFabrique is een professionele club: iedereen snapt het vak, waardoor het fijn samenwerken is.
Lara Roos (Projectmanager D&B Eventmarketing)
Lara Roos (Projectmanager D&B Eventmarketing)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Lokaal het lekkerst

DeFabrique houdt van lokale specialiteiten. Om de medewerkers van HOMIJ – die uit het hele land waren afgereisd – een thuisgevoel te geven, serveerden we tijdens de ontvangst lokale specialiteiten uit de regio’s waar HOMIJ opereert. Zo konden de gasten proeven van Droge worst uit Groningen, Old Amsterdam met grove mosterd uit Amsterdam, Worstenbroodjes uit Eindhoven, Vockingworst uit Vianen, Limburgse vlaai uit Roermond, Haagsche hopjes uit Rijswijk.

Homij

Jouw evenement tot in detail geregeld door ons bevlogen team!

Esther Veenendaal
Berber Brouwer
Martin Bogaerds