Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Congres

Dutch Search Awards Masterclass

  • 22 pitches
  • 1 catchbox
  • 95 marketeers

Warmdraaien voor 22 november

Wat maakt een campagne binnen de zoekmachinemarketing écht onderscheidend? Daar draaide de tweede Dutch Search Awards Masterclass om. Sprekers uit het vak én de 22 prijswinnaars van de Dutch Search Awards 2017 deelden als voorbereiding op de komende awardshow hun kennis en expertise met de aanwezige gasten. Wie weet nemen enkele aanwezige marketingspecialisten op 22 november een prijs in ontvangst tijdens de prijsuitreiking in DeFabrique.

OVER DUTCH SEARCH AWARDS

De Dutch Search Awards zijn in 2016 in het leven geroepen om erkenning en excellentie in het Nederlandse search-landschap in de spotlight te zetten. De prijzen worden uitgereikt aan marketeers, agencies en bedrijven met de beste cases op het gebied van zoekmachinemarketing.

Prijswinnende experts

Van wie leer je nou beter dan van de prijswinnaars zelf? In hoog tempo presenteerden zij hun winnende strategieën aan het publiek. De focus lag op innovatie binnen de zoekmachinemarketing. Met tips en tricks stoomden zij je klaar voor het ontwerpen van een onderscheidende campagne. Inspiratie genoeg, want tijdens interactieve sessies deelden sprekers uit het vak hun kennis over SEA, SEO en strategie. Bezoekers moesten alert blijven, want de Catchbox kon zo je kant op komen. De draadloze microfoon gooi je door het publiek en zorgt zo gegarandeerd voor humor en reuring in de zaal.

Wij kijken terug op een zeer geslaagde Masterclass en fijne samenwerking met DeFabrique. De Awardshow van 22 november 2018 zal ook weer plaatsvinden bij DeFabrique. We hebben er zin in!
Ruby Teunis (Eventmanager Dutch Search Awards)
Ruby Teunis (Eventmanager Dutch Search Awards)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

De diepte in

Wilde je nog meer weten na de pitch van een awardwinnaar? Bingo! Marketingexperts konden in een speciaal ingerichte werkruimte verder kennis delen en de discussie aan gaan. Wie weet sleept één van de bezoekers tijdens de volgende Dutch Search Awards in DeFabrique wel een felbegeerde award binnen!

Dutch Search Awards Masterclass
Dutch Search Awards Masterclass
Dutch Search Awards Masterclass
Dutch Search Awards Masterclass
Dutch Search Awards Masterclass
Dutch Search Awards Masterclass
Inge Bisschop
Carlien Winter
Robin Arlar