Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Hybride evenement

Fijn Wonen

  • 3 podia
  • 100 draaistoelen
  • 1 hologram
  • 100 LED-bandjes
  • 100 bouwsteen petit fours

Welcome to A New Level!

We willen allemaal een huis waarin we ons thuis voelen. Maar: in de huidige woningmarkt is zo’n plek niet voor iedereen beschikbaar. Fijn Wonen wil dat veranderen. Het huidige woningtekort vraagt om een nieuwe manier van bouwen. Daarom maakt Fijn Wonen appartementen en woningen die betaalbaar, comfortabel, toekomstbestendig en snel te realiseren zijn. Tijdens een hybride productpresentatie in DeFabrique Evenementenlocatie werd deze nieuwe manier van bouwen toegelicht aan woningbouwcorporaties, beleggers, ontwikkelaars en gemeenten. En werd het nieuwste assortiment onthuld. Welcome to A New Level!

OVER FIJN WONEN

Fijn Wonen is het woonproduct van bouwconcern Van Wijnen. Fijn Wonen realiseert woningen en appartementen die betaalbaar, comfortabel, toekomstbestendig en snel te realiseren zijn.

Fijn Wonen. Niet normaal.

In Nederland komen we meer dan 300.000 woningen tekort. Het is daardoor normaal geworden dat mensen geen betaalbare woning voor zichzelf of hun gezin kunnen vinden. Met de normale bouw is deze enorme achterstand niet in te halen. Het moet sneller, beter, goedkoper en duurzamer. Het is tijd om de branche te veranderen. Bij Fijn Wonen doen ze het daarom ‘niet normaal’. In de fabriek maken ze woningen en appartementen die betaalbaar, comfortabel en toekomstbestendig zijn. Op het event werd de nieuwe manier van bouwen toegelicht en werden on- en offline bezoekers meegenomen in de ontwikkelingen, innovaties en het scala aan mogelijkheden. De aftelklok bouwde de spanning op en een hologram wees de gasten naar hun plek in de zaal. Een select gezelschap nam plaats op de draaistoelen in de Copraloods en ging mee op reis. De andere groep keek online mee. Rondom stonden drie podia waarop afwisselend van alles gebeurde. Het gezelschap werd meegenomen in een kijkje achter de schermen bij het bouwproces, volgde de livestream naar de splinternieuwe fabriek en dagvoorzitters Dionne Stax en Sander Schimmelpenninck gingen in gesprek met gasten en sprekers. Lichtte het LED-bandje om de pols op? Dan was het tijd om de stoel naar het volgende podium te draaien. De liveshow eindigde met de spectaculaire onthulling van de nieuwe woningen en appartementen. Videomapping en een sensationele licht- en geluidsshow zorgde voor kippenvel en trillende stoelen.

Het was een geoliede machine!
Talitha Broersma (Eventmanager Van Wijnen)
Talitha Broersma (Eventmanager Van Wijnen)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Innovatielab

Wilden gasten nog meer leren over de nieuwe manier van bouwen? Dan konden ze in diverse ruimten terecht. Zo was er een Innovatielab en konden bezoekers bij verschillende stands in gesprek. Ook verschillende interactieve maquettes gaven een kijkje in de toekomst.

Foto’s door: Nathan Reinds

Fijn Wonen
Fijn Wonen
Fijn Wonen
Fijn Wonen
Fijn Wonen
Fijn Wonen
Fijn Wonen
Fijn Wonen
Fijn Wonen
Fijn Wonen
Fijn Wonen
Fijn Wonen
Carmen Meems
Marleen van der Hoek
Martin Bogaerds