Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Bedrijfsfeest

Goedhart

  • 100-jarig jubileum
  • 18 schilden
  • 600 collega's
  • 1 lasershow
  • 4 werelden
  • 1 wereldberoemd orkest
  • 5 acts
  • 51 muzikanten

Leven in de bouwerij!

Goedhart gelooft dat plezier en resultaat onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. En plezier, daar draaide dit 100-jarig jubileum om. Tijd voor leven in de bouwerij! In samenwerking met D&B Eventmarketing organiseerde zij een feestavond voor alle medewerkers. Vanuit de achttien vestigingen vertrok een bus richting.. tja, dat wisten zij nog niet. Van programma tot locatie: alles was een verrassing. De enige opdracht die elke vestiging vooraf kreeg, was het met elkaar ontwerpen van een schild voor tijdens het feest. Bij ontvangst werd elke vestiging met schild op de foto gezet om hem daarna af te geven voor een speciaal moment later op de avond.

OVER GOEDHART

Bouwmaterialengroothandel Goedhart startte in 1919 in Alphen aan den Rijn. Het familiebedrijf bestaat inmiddels uit 18 vestigingen en is franchisenemer van Intergamma. Dit is de organisatie achter de doe-het-zelf-formules GAMMA en KARWEI.

100 jaar vieren

De deuren van de Copraloods gingen open en Youtuber Kalvijn betrad het podium en hypte de boel in aanloop naar de opening op. Na een vervolgens opzwepende drumact hield de directeur van Goedhart een korte speech. Vanavond gaat om vieren en plezier maken. Collega’s konden daarna meeblèren in het Hollandse hits cafe, elkaar uitdagen bij de extreem lange voetbaltafel en andere arcadespellen en losgaan in de rauwe omgeving van Silo 0 of bij het Rave van Fortuin. 

Door een gesmeerde opbouw en een top crew hebben we met alle partners een onvergetelijk event weten neer te zetten!
Maud de Bock (D&B Eventmarketing)
Maud de Bock (D&B Eventmarketing)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Lasershow & Metropole Orkest

Op naar een nieuwe eeuw! Daar werd op het einde van de avond gelijk geschiedenis voor geschreven. Eenmaal terug in de Copraloods pronkten de schilden op de metershoge video en werden gasten getrakteerd op een lasershow waarna de dirigent van het Metropole Orkest(!) aan vijftig muzikanten het teken gaf om te gaan spelen. Wat een bijzondere ervaring: zo’n wereldberoemd orkest in onze locatie. Om het helemaal af te maken kwamen gastartiesten Bart Brandjes, Diggy Dex en Shirma Rouse een aantal nummers meezingen. Als dit geen bijzonder jubileumfeest was, weten wij het ook niet meer.

Fotografie door: Nico Alsemgeest

Goedhart
Goedhart
Goedhart
Goedhart
Goedhart
Goedhart
Goedhart
Goedhart
Goedhart
Goedhart
Goedhart
Goedhart
Goedhart
Goedhart
Goedhart
Goedhart
Goedhart
Goedhart - Copraloods
Esmee Veldman
Tiny Dijkstra
Robin Arlar