Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Bedrijfsfeest

JYSK

  • 1 rodeostier
  • 300 cowboyhoeden
  • 1 schiettent
  • 1 smoker

JYSK Saloon

Een zee aan rood geblokte blousjes, cowboyhoeden en indianentooien stapte via de JYSK Saloon het Wilde Westen in. Welkom in het Noord-Amerika van 1985! Het startschot van het nieuwe jaar klonk voor 500 medewerkers in de onstuimige wereld van de bokkende beesten, schietpartijen en overvolle saloons. De echte waaghalzen kwamen oog in oog te staan met de schrik van elke cowboy: de wilde stier. Wie had het in zich om het Wilde Westen te doorstaan?

OVER JYSK

De winkelketen JYSK is expert op het gebied van Scandinavisch wonen en slapen. Met winkels in 36 landen - waaronder Nederland en België - is JYSK de grootste Deense internationale retailer.

Wilde Westen

Het ultieme Wilde Westen gevoel wakkerde aan tussen de totempalen, cactussen, huifkarren en wigwams. Ook het diner deed hier niet aan onder, want de geuren van het American Slow Food op de smoker kwamen je kant op. Het JYSK management deed hier nog een schepje bovenop en kwam in een grote pick-up de Perserij binnenrijden. Vanaf de monsterlijke auto werd de avond feestelijk geopend. De Party Animals wisten met het woord ‘feest’ wel raad en zweepten de 500 cowboys, indianen en boeven op.

Het was een zeer geslaagd feest met een uitstekende sfeer. Wij bedanken DeFabrique voor de tot in de puntjes verzorgde organisatie. Gelukkig hebben we de foto’s nog!
Rianne van Ommeren (Social Media & Digital Coördinator JYSK)
Rianne van Ommeren (Social Media & Digital Coördinator JYSK)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Rondgonsende adrenaline

De echte waaghalzen konden hun Cowboy kwaliteiten op de proef stellen. Welke collega heeft het in zich om de bokkende stier in bedwang te houden? Bezoekers daagden elkaar uit en stapten in het zadel van het bronstige beest. Er was geen tijd om de teugels te laten vieren, want voor je het weet vloog je van zijn rug af. Terwijl de adrenaline rondgonsde in de Rodeo Arena tikte de tijd op de klok langzaam weg. Voor de bezoekers zonder angst was er meer, want wat mag er niet ontbreken op de prairie? Precies! Een schiettent. Voor de revolverhelden in spé bleek dit een schot in de roos.

JYSK
JYSK
JYSK
JYSK
Esmee Veldman
Kim van Leeuwen
Gijs de Waard