Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Congres

Medinova

  • 1 saxofonist
  • 4 verschillende keukentjes
  • 128 schepijsjes
  • 255 glaasjes prosecco
  • 2 tekenaars

Proost op Medinova!

255 glaasjes prosecco worden de lucht in gehesen, proost! Medewerkers van Orthopedium, Medinova en Nedspine vieren vandaag hun samenwerking in de Copraloods. Er is een presentatie van directeur Ivo Buchholz,  bijzondere amuses en een uitgebreid walking dinner. Ook wordt gezamenlijk een indrukwekkend kunstwerk gemaakt, die de sfeer van de dag mooi uitbeeldt.

OVER MEDINOVA

Medinova bestaat uit 330 medisch specialisten op het gebied van orthopedie en wervelkolomchirurgie. Door hun samenwerking met Nedspine en Orthopedium kunnen ze de kwaliteit van hun behandelingen optimaliseren.

Tekenaars bij Medinova

De middag wordt feestelijk gestart met een saxofonist en heerlijke amusebites op de food train. De sfeer zit er direct goed in. Terwijl de plenaire sessies in volle gang zijn, leggen twee tekenaars het gevoel en de stemming van het evenement vast. Iedereen kan zijn eigen bijdrage eraan leveren door er iets bij te tekenen of te schrijven. Natuurlijk gaat het canvas mee terug naar kantoor. Leuk om later op terug te kijken!

Onze eerste medewerkersdag was een groot succes. De locatie, de sprekers en de keukentjes van DeFabrique waren geweldig. Laten wij niet vergeten dat wij in de voorbereiding ook super zijn geholpen. Echt een aanrader!
Petra Kok (Directie Assistente Medinova)
Petra Kok (Directie Assistente Medinova)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Keukentjes DeFabrique

Het is tijd om te eten! DeFabrique weet als geen ander dat een smakelijk diner noodzakelijk is voor een geslaagde dag.  Er was keuze uit PPP-pasta, Meatlove, Sticky Chicken of Pizza Focaccia. Voor de kleine trek bood DeFabrique een puntzakje verse friet met mayonaise aan en als toetje Oma’s appeltaartje of schepijs. Smullen maar!

Medinova in Copraloods DeFabrique
Medinova in Copraloods DeFabrique
Top 10 best gelezen artikelen van 2021
Esmee Veldman
Kim van Leeuwen
Robin Arlar