Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Bedrijfsfeest

Movares

  • 6 werelden
  • 900 gasten
  • 16-jarig jubileum
  • 1 secret bar
  • 6 waterdrummers
  • 144 m² rode loper

Expeditie Movares

Mijlpalen zijn er om te vieren! Ter ere van haar 16-jarig jubileum organiseerde Movares daarom in samenwerking met eventmarketingbureau D&B een groot feest in DeFabrique. Ruim 900 werknemers en hun partners werden uitgenodigd om te vieren, stil te staan bij het rijke verleden en om vooruit te kijken. Gasten werden onthaald op de rode loper en liepen langs een levensgrote tijdlijn. Rondom het motto “samen werken, samen vieren” ging iedereen vervolgens samen op expeditie door DeFabrique. 

Over Movares

Movares is een advies- en ingenieursbureau actief op het gebied van infrastructuur, mobiliteit, digitale transformatie, klimaatadaptatie, energietransitie en circulair bouwen. Met hun projecten leveren zij een bijdrage aan een leefbaar, bereikbaar en duurzaam Nederland.

Grote ontdekkingstocht

Movares werkt aan projecten op zes verschillende gebieden. Iedere ruimte in DeFabrique stond in het teken van één van deze zes thema’s, met aankleding, conceptuele catering, entertainment en muzikale omlijsting. Bezoekers gingen samen op expeditie over het terrein om deze werelden te ontdekken. Zo werden bij Happy Highway gerechten over een lopende band geserveerd en was de ruimte volledig aangekleed met stoplichten en wegen. In weer een andere ruimte vond je technische snufjes zoals digitaal graffiti spuiten, een 3D foodprinter en een touch DJ.

Het is keer op keer een plezier om samen te werken met het top team van DeFabrique. De betrokkenheid in zowel de voorbereiding als in de productie op de eventdagen is ongeëvenaard. Hierdoor is het niet alleen voor de gasten van het event een geweldige ervaring, maar ook voor het productieteam een feestje om bij jullie te gast te zijn!
Sven Boelhouwer(Senior Eventmanager D&B Eventmarketing)
Sven Boelhouwer(Senior Eventmanager D&B Eventmarketing)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Feestvreugde

Na het ontdekken van de ruimtes en het proeven van verschillende gerechten opende er een nieuwe wereld. De deuren van de 900 m² grote Copraloods gingen open en gasten betraden de volgende feestruimte. Na een speech van de directie en een spetterende waterdrumact op de stellage kon de feestavond beginnen. Niemand minder dan Chef’ Special betrad het podium en speelde de sterren van de hemel. Ook hierna werd er nog volop gedanst en werden er nog meer nieuwe ruimtes ontdekt, zoals bijvoorbeeld de Secret Bar. Verstopt in een lage, grotachtige silo werden de lekkerste cocktails geshaket. De toon is gezet voor de volgende jaren! 

Fotografie door: Shot by Sylla

Movares
Movares
Movares
Movares
Movares
Movares
Movares
Movares
Movares
Movares
Movares
Movares
Monique Koot
Rochelle Scholtens
Martin Bogaerds