Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Bedrijfsfeest

Relined Fiber Network

  • 15 jaar groei
  • 1x digitale graffiti
  • 60 m2 oranje loper
  • 185 glazen Sangria
  • 1 mobiele wijnbar
  • 100 LED ballonnen
  • 6 keukentjes

15-jarig jubileum

Relined Fiber Network verbindt al 15 jaar. Dus: reden voor een feestje! Om iedereen te bedanken en succes te vieren nodigde zij collega’s en relaties uit voor een jubileum vol e(n)tertainment. Bij aankomst vlogen de klanken van feestvreugde vanaf de parkeerplaats al je kant op. De percussionisten en blazers van brassband Agogo zorgden voor een swingend onthaal op de oranje loper en de Meisjes van de Wijn serveerden Sangria. Het borrelplezier op de nazomerse septembermiddag startte hier. Oh, kijk nou! De brassband loopt spelend naar binnen. Tijd om ze te volgen richting de opening.

OVER RELINED FIBER NETWORK

Relined is met 28.825 km netwerk een toonaangevende en onafhankelijke leverancier van nog onbelichte, oftewel niet-actieve, glasvezelinfrastructuur in Noordwest-Europa.

Ballonnenzee

Vanaf het balkon heette de directeur iedereen welkom. Hij eindigde zijn speech met een extra feestelijke mededeling: Relined breidt dit jaar nog met 14.500 km glasvezelnetwerk uit in Duitsland. Het zwarte doek viel en onthulde de afbeelding die de uitbreiding visualiseerde. Dubbel feest! Dat liet de DJ zich geen twee keer zeggen. Tegelijk met de confetti knalde hij muziek de loods in. Als extra verrassing dwarrelden 100 mega LED ballonnen onverwachts de zaal in. Daar stond je dan, omringd door een zee van ballonnen.

Al vanaf de eerste voorbereiding gaven de medewerkers van DeFabrique het gevoel dat ze ons in de organisatie volledig konden ontzorgen. Op de dag zelf konden wij ons daardoor compleet richten op onze gasten. Met diverse ideeën hebben ze ons event eigen en speciaal gemaakt. Kortom, de perfecte locatie & organisatie voor ons 15-jarig event!
Susan Middelwijk (Marketing Communication Officer Relined)
Susan Middelwijk (Marketing Communication Officer Relined)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

E(n)tertainment

Digitaal graffiti spuiten. Heb je dat wel eens gedaan? Gasten konden met de deuntjes van DJ Vintage Vinyl op de achtergrond hun creativiteit de vrije loop laten. Een beetje geel hier en wat paars daar: onder leiding van de graffiti artist werden gasten een kleine Picasso op het metersgrote scherm. Een perfecte activiteit op een evenement waar het draait om plezier, ontspanning en gezelligheid. Voor rondtollende gedachten over werk was vanavond geen plek, maar voor het stillen van de maag wel. Gasten proefden bij verschillende keukentjes en de mobiele wijnbar schonk bijpassende wijnen. Had je nog energie over? Dan zocht je je favoriete plaat uit voor de DJ. Muziek vormde een rode draad door de avond, dus ook bij de uitgang. Langs singer-songwriter Flemming Figuurs kwamen gasten bij de Koffiekeet waar een presentje van Relined klaarstond. En nu op naar het 20-jarig jubileum in 2023!

Fotografie door: Andrea Bartosova

Relined Fiber Network
Relined Fiber Network
Relined Fiber Network
Relined Fiber Network
Relined Fiber Network
Relined Fiber Network
Relined Fiber Network
Relined Fiber Network
Relined Fiber Network
Relined Fiber Network
Relined Fiber Network
Relined Fiber Network
Monique Koot
Carlien Winter
Martin Bogaerds