Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Congres & feest

Rijksoverheid

  • 27 stands
  • 1 lasershow
  • 10 keukentjes
  • 2 gepersonaliseerde Prison Island cellen
  • 50 djembé’s

Netwerken in stijl

Geheel in paradestijl werden zo’n 1400 medewerkers welkom geheten op het Congrestival van een Rijksoverheidorganisatie. Het event voor, door én van de medewerkers van de organisatie kende een bruisend programma met verrassende subsessies. Collega’s konden elkaar goed leren kennen, actief aan de slag met de vernieuwingen waar de organisatie voor staat én met een flinke dosis inspiratie weer richting huis gaan. Wie er aan het eind van de dag nog geen genoeg van had, viel zo in de volgende verrassing…

OVER DE RIJKSOVERHEID

De Rijksoverheid is onderdeel van de Nederlandse overheid en werkt op landelijk niveau. Het Rijk is een verzamelnaam voor de 11 ministeries, vele uitvoerende diensten, inspectiediensten en hoge Colleges van Staat.

Bruisend programma

Licht uit, lasershow aan! De dag werd afgetrapt met een kleurenzee aan lasers in de Copraloods. Met een blokkenschema in de hand stippelden bezoekers na de opening hun eigen route uit over het Congrestival. Niet alleen het paradeplein, maar ook de subsessies bruisten van de netwerkende collega’s. Had je zin in een out-of-the-box workshop? Top! Muzikale bezoekers konden zich uitleven bij de djembé workshop en adrenalinejunkies konden hun hart ophalen in Prison Island. Hier werden zij in twee cellen nog eens extra uitgedaagd met vragen over het bedrijf. Want wat is eigenlijk het volledige adres van het kantoor? En welke afbeelding hoort er niet in het rijtje thuis? Hmm… puzzelen maar!

Tijdens het eerste gesprek met DeFabrique werden wij gelijk enthousiast. Gegrepen door de vele mogelijkheden van de locatie en de professionaliteit en ervaring van DeFabrique hebben wij gekozen om hier het evenement te organiseren. Het werd een goed georganiseerde chaos waarbij de bezoekers in de ene na de andere verrassing vielen. Wij als organisatie werden tijdens de dag verrast door de behulpzaamheid van alle medewerkers van DeFabrique die zich voor 200% inzetten om het voor een ieder een fantastisch evenement te maken.
Organisatie Evenement (Rijksoverheid)
Organisatie Evenement (Rijksoverheid)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Oren en ogen tekort

Proost op een succesvolle dag! Om de dag in stijl af te sluiten reed Stuart de Foodtrain flessen Prosecco binnen. De gasten popten met elkaar de flessen Prosecco en 1400 collega’s heven het glas. Wie nog geen zin had om naar huis te gaan had geluk, want het volgende spektakel stond al op ze te wachten: de Perserij werd omgetoverd tot een waar festivalterrein. Niet alleen was de loods een feestje voor het gehoor, maar ook voor de smaakpapillen. De geuren van tien keukentjes vulden de ruimte: smullen maar! De festivalgangers hoefden zich geen moment te vervelen, want overal was wat te doen. Van meeblèren in de Feestcaravan tot de avond vastleggen in de Photobooth.

Fotografie door: Peter Dumoleijn, Marleen Kuipers en Erik ter Denge

Rijksoverheid
Rijksoverheid
Rijksoverheid
Rijksoverheid
Esmee Veldman
Carlien Winter
Martin Bogaerds