Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Beurs

Sawadee

  • 2000 bezoekers
  • 1 schaatsbaan
  • 2 gastsprekers
  • 1 massagekraam
  • 42 bestemmingen
  • 1 vlogwedstrijd
  • 1 fotoexpositie

Sawadee reisevent 2019

Meerdere (toekomstige) wereldreizigers kwamen op 24 november bij elkaar om een flinke dosis reisinspiratie op te doen. Zo konden ze zich tijdens het Sawadee reisevent laten informeren en inspireren door reisexperts, reisbegeleiders en sprekers. Met meer dan 40 reisbestemmingen om uit de kiezen was er genoeg keuze op de reisinformatiemarkt. Wanneer je hoofd bomvol informatie zat, kon je ook even een rondje schaatsen op de schaatsbaan bij de Copraloods.

OVER SAWADEE

Sinds 1983 organiseert Sawadee avontuurlijke groepsreizen waarbij genieten en beleven voorop staan. Sawadee staat voor bijzondere reiservaringen. Sawadee maakt deel uit van Travelopia, een collectief van meer dan 50 (internationale) reismerken. Travelopia is de enige groep reisorganisaties ter wereld waarvan het portfolio uitsluitend is gericht op gespecialiseerde reizen.

Informeren & inspireren

Al een idee waar je je volgende reis naartoe wilt maken? De bezoekers konden hun toekomstige reisplannen op de reisinformatiemarkt bespreken met reisexperts en reisbegeleiders. Was er nog twijfel over de volgende reisbestemming? Tijdens de landenpresentaties kon je luisteren naar verschillende ervaren en enthousiaste reisbegeleiders, die je met plezier hun prachtige ervaringen deelden. Er was een ruim assortiment aan presentaties: van Cuba tot Australië. Om een extra vakantiegevoel op te doen konden de bezoekers genieten van een massage waarbij ze wegdroomden naar hun ultieme vakantiebestemming.

Mede dankzij de goede samenwerking met DeFabrique, was onze 4e editie van het reisevent weer een hartverwarmende dag en groot succes!
Cynthia Nuijen (Marketing Communicatie Sawadee)
Cynthia Nuijen (Marketing Communicatie Sawadee)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Reizigers voor reizigers

Nog niet genoeg inspiratie opgedaan op de reisinformatiemarkt of tijdens de landenpresentaties? Dan kon je een bezoek brengen aan de lezing van Sander Groen of Ruben Terlou. Sander Groen is reisjournalist en publiceerde honderden reisverhalen en Ruben Terlou is documentairemaker en fotograaf. Als je het leuk vond om een ervaren Sawadee-reiziger te ontmoeten kon je bij ze aanschuiven tijdens de tafelsessies. Ook kon je een wandeling maken langs de fotoexpositie met indrukkende reisfoto’s die gemaakt werden door Sawadee-reizigers. Als klap op de vuurpijl werd er ook een winnaar verkozen van de vlogwedstrijd. Mary-Jane die samen met haar familie op reis was geweest naar Vietnam mocht de prijs in ontvangst nemen.

Sawadee reisevent 2019
Sawadee reisevent 2019
Sawadee reisevent 2019
Sawadee reisevent 2019
Sawadee reisevent 2019
Sawadee reisevent 2019
Esmee Veldman
Carlien Winter
Robin Arlar