Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Congres

Sophos

  • 350 gasten
  • 1 Chesterfieldlounge
  • 430 lichtgevende ijsblokjes
  • 380 champagneflutes
  • SOPHOS in grote piepschuim letters

Sophos maakt beveiliging eenvoudig

IT security was nog nooit zo actueel als vandaag de dag. Het voorbije jaar hebben we wereldwijd de grootste datalekken ooit gezien. Het is niet voor niets dat IT security de grootst en snelst groeiende branche is in de IT. Sophos, fabrikant van beveiligingssoft- en hardware, is een van de grote spelers in de markt. Zij organiseerde dit jaar haar 4e Sophos Day; een congres voor belangstellenden dat dit jaar ging over het synchroniseren van de beveiliging.

Over SOPHOS

Sophos is een hard- en software fabrikant die al 20 jaar gespecialiseerd is in beveiligingsproducten zoals anti-virussoftware.

Mijlpalen

Wat vier jaar geleden begon als een klein event met 40 bezoekers, is inmiddels uitgegroeid tot een inspirerend congres met ruim 350 gasten en internationale sprekers. Matt Fairbanks, marketingmanager van Sophos, vertelde over de visie, missie en toekomst van Sophos. Senior Vice President van de Endpoint Security Group, Dan Schiappa, toonde vervolgens wat volgens Sophos de volgende grote stap binnen IT security is.

We zijn er zo trots op dat de Sophos Day in 4 jaar tijd is gegroeid van een klein event van 40 tot een congres met ruim 350 gasten en internationale topsprekers. Het organiseren van zo’n event is des te leuker als je werkt met een organisatie als DeFabrique. Van voorbespreking tot eventmanagement, van catering tot techniek, het is allemaal tot in de puntjes geregeld. En als organisator haalt dat een hele last van je schouders. Je weet gewoon dat het goed zit. Over twee jaar hopen we de hele Fabrique af te huren!
Michael Heering (Marketing Manager Benelux SOPHOS)
Michael Heering (Marketing Manager Benelux SOPHOS)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Licht in de duisternis

Sophos maakt beveiliging eenvoudig, zodat haar producten door zoveel mogelijk mensen gebruikt kunnen worden. Wij probeerden hetzelfde met een ander product dat veel mensen gebruiken: ijsblokjes! Door onze lichtgevende variant kon er in stijl geproost worden op een succesvolle toekomst in de modern ingerichte Perserij.

Sophos
Sophos
Sophos
Sophos
Sophos
Sophos
Esther Veenendaal
Iris Knuvers
Martin Bogaerds