Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Kinderkledingbeurs

Sundayschool #4

  • 4e editie
  • 2 modeshows
  • 1 tropical bar
  • 9 schommels
  • 200 merken
  • 1 nieuwe locatie
  • 12,5 m3 zand

SundaySchool Beach Club

Zomerse temperaturen en een ontspannen sfeer maakten het allesbehalve een straf om de vierde editie van SundaySchool te bezoeken. DeFabrique werd geheel in stijl omgetoverd tot beach club. Dat resulteerde niet alleen in ontspannen met een cocktailtje in de hand schommelen in de swingbar, maar ook in eyecatchers van stands. Het ene kinderkledingmerk toverde hun plek om tot ware jungle, terwijl de ander met een stand van enkel gerecyclede materialen wist te verbazen. Al met al de perfecte setting om als bezoeker te oriënteren, netwerken en inspireren.

OVER SUNDAY SCHOOL

SundaySchool is een kindermodevakbeurs waar kindermode professionals elkaar kunnen ontmoeten en in één dag overzicht krijgen van de laatste trends en ontwikkelingen in kinderkleding en -accessoires.

Catwalk van zand

Om ook tijdens de twee modeshows in zomerse sferen te blijven was de catwalk deze keer helemaal van zand. Baywatch: eat your heart out, want er was zelfs een lifeguard aanwezig. Vanuit zijn hoge stoel hield hij de show nauwlettend in de gaten. Verschillende kinderen liepen met de mooiste outfits van toonaangevende merken en de voetjes in het zand over de catwalk. 

Wat ruim 1,5 jaar geleden begon met een ideetje is in hele korte tijd uitgegroeid tot een toonaangevende kindermodevakbeurs. Terwijl wij inmiddels weten wat 'DeFabrique-norm' is - jullie steken boven het maaiveld uit qua service en professionaliteit - blijven we verrast door ieders inzet. Ook de positieve reacties van bezoekers en merken blijven binnenstromen.
Rob de Vos (Mede-organisator SundaySchool)
Rob de Vos (Mede-organisator SundaySchool)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Samen groeien

SundaySchool groeit en als thuisbasis groeien wij gewoon mee. Sinds de eerste editie blijft de populariteit van de kinderkledingbeurs toenemen, wat meer aanwezige merken betekent. En daar is ruimte voor nodig! De opening van onze nieuwe locatie de Stoomerij staat gepland voor begin 2020, maar tijdens deze zomerse editie van SundaySchool werd er vast geëxperimenteerd met deze karakteristieke ruimte. Bezoekers konden al struinend kennis maken met de nieuwe 400m2 lichte ruimte van DeFabrique als onderdeel van de beursvloer. Wil je ook een keer SundaySchool bijwonen? De ideeënfabrique draait alweer op volle toeren voor de vijfde editie, dus zet 12 januari 2020 in je agenda.

SundaySchool #4
SundaySchool #4
SundaySchool #4
SundaySchool #4
SundaySchool #4
Sundayschool #4
Esmee Veldman
Tiny Dijkstra
Martin Bogaerds