6 eyecatchers voor een onvergetelijk evenement

Licht? Check! Geluid? Check! Eyecatcher?

Ehh… Een wat? Je evenement wordt pas echt onvergetelijk met een gave eyecatcher. In samenwerking met onze expert in sfeervolle inrichtingen, JanVerhuur, verzamelden we 6 stoere eyecatchers die jouw evenement naar een hoogtepunt tillen.

1. Bar met industrieel werkblad

Eyecatchers

Met een paar honderd man een drankje doen? Deze unieke industriële bar werd speciaal voor ons gemaakt. Hij valt al van verre op door de robuuste uitstraling en de LED-verlichting die in elke gewenste kleur is in te stellen.


2. Hanglamp van olievat

Eyecatchers

Je hebt tafeltjes van olievaten en stoere BBQ’s, maar heb je ook al eens een lamp gezien van deze stalen tonnen?


3. Winkelpui

Eyecatchers

Organiseer je een sfeervol kerstfeest of wil je een complete kroeg op je evenement? Met deze winkelpui creëer je in een handomdraai een uitnodigend straatbeeld.


4. Kristallen hangzak kroonluchter

Perserij - Feest - Band - Kroonluchter - Eyecatchers

Geef je galafeest de gewenste allure met deze supersjieke kroonluchter. Deze 50 kilo wegende lamp laat alle ogen glinsteren!


5. Fontein

Eyecatchers

Heerlijk relaxen tijdens een drukke beurs? Creëer een oase van rust op de beursvloer met deze levensgrote fontein. Het water kabbelt rustig, eendjes dobberen op hun gemak en om de fontein is plek voor gezellige picknickbankjes op een bedje van kunstgras. Wat wil je nog meer?


6. Mobiele huiskamer

Eyecatchers

 

In een tijd van toenemende sociale media zijn mensen steeds minder geneigd om persoonlijke interactie op te zoeken. Waar is de tijd dat we een goed gesprek hadden in het café, wachtkamer, restaurant, treincoupé, kapper of bij het haardvuur? Met de mobiele huiskamer creëer je een herkenbare omgeving met een vleugje nostalgie om het persoonlijke gesprek weer op te pakken!

Delen: