Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Bedrijfsfeest

TÜV Nederland

  • 40-jarig jubileum
  • 3 soorten cocktails
  • 1 lasershow
  • 5 keukentjes
  • 4 complimentendames en -heren
  • 280 gasten

40-JARIG JUBILEUM

TÜV Nederland viert dit jaar – net als de Rubik’s Cube – haar 40-jarig jubileum. Reden voor een feestje! Gelukkig is het organiseren van een spetterende avond niet zo’n moeilijke puzzel. In samenwerking met evenementenbureau Advance Events werden alle werknemers getrakteerd op een onvergetelijk feest in festivalsfeer.

OVER TÜV NEDERLAND

TÜV Nederland is een technische en zakelijke service provider in certificering, keuring, inspectie en training. Zij bevorderen veiligheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en leefomgeving voor organisaties, overheid en samenleving met objectiviteit, onafhankelijkheid, transparantie, deskundigheid en integriteit als fundament.

Spetterende opening

Zonder de inzet en toewijding van je werknemers valt er weinig te vieren. Daarom werden zij tijdens het jubileumfeest als echte sterren onthaald op de rode loper. Met een mocktail in de hand en zwierige deuntjes op de achtergrond betrad iedereen de Perserij. Na het openingswoord van de directeur werd er plots afgeteld. 5, 4, 3, 2, 1… wat ging er gebeuren? Ineens vlogen er overal in de ruimte lichtstralen in het rond. Wauw, wat een lasershow! 

Wij van Advance Events hebben de samenwerking met DeFabrique als zeer prettig en professioneel ervaren. Zowel in het voortraject als tijdens het feest zijn we geweldig geholpen. Het was erg gaaf om te zien hoe ons concept samenkwam met de sfeer van de locatie. We hopen hier in de toekomst nog vele malen te mogen werken.
Rick Luca (Senior Eventmanager / Eventproducer bij Advance Events)
Rick Luca (Senior Eventmanager / Eventproducer bij Advance Events)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Festivalsfeer

Een jubileumfeest draait om plezier en vrijheid. Zowel de Perserij als de buitenruimte de Havenloods waren voorzien van een echt festivalsfeertje. Overal hingen gekleurde lampjes, stonden flamingo’s, wiegden palmbomen in de wind en ploften gasten neer op zitzakken. Ook aan activiteiten geen gebrek. Gasten konden karaoke zingen, oud-Hollandse spellen spelen, meedansen met de band en hangen bij de cocktailbar. Er was genoeg te ontdekken! Ook qua eten. Want verspreid over de locatie vond je verschillende keukentjes DeFabrique. Van Chef’s pizza naar Libanese Stoof en Pita Pulled Pork tot Poké Bowls. Voor iedere smaak was er wat te proeven en beleven. Op naar het volgende bedrijfsfeest!

TÜV Nederland
TÜV Nederland
TÜV Nederland
TÜV Nederland
TÜV Nederland
TÜV Nederland
Iris Meinema
Tamara Hans
Robin Arlar