Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Congres

Tweakers

  • 600 developers
  • 7 tracks
  • 48 (inter)nationale sprekers
  • 32 masterclasses
  • 3 keynote sprekers
  • 4 workshops
  • 14 stands

Tweakers Developers Summit

Voor de derde keer op rij vond de Tweakers Developers Summit plaats in DeFabrique. Ruim 600 developers leerden alles over security, webdevelopment, back-end, front-end, devops en ai/machine learning tijdens masterclasses, keynotes en workshops.

OVER DPG Technology

Tweakers (onderdeel van DPG Technology) stelt technologie op de proef. Zij is de grootste elektronica- en technologiewebsite van Nederland en België en onderdeel van DPG Media.

Waardevolle masterclasses

Het evenement draait om inspireren en kennis delen. Om optimaal te leren over eigen interessegebieden stelden bezoekers aan de hand van een blokkenschema hun eigen programma samen. Het programma bestond uit 7 tracks: something different, security, front-end, webdevelopment, devops, backend en AI/Machine Learning. Ook waren er een aantal workshops waarin je bijvoorbeeld leerde om hackers buiten te houden en ook waren keynotes over onderwerpen als wat er zich buiten het universum bevindt. Een interessante stap die Tweakers altijd zet om meer diepgang te krijgen is vooraf een call for proposal plaatsen. Hier kunnen mensen zich aanmelden om kennis te komen delen tijdens een masterclass of hiervoor iemand aan te raden. Zo maakt Tweakers samen met haar bezoekers het programma weer een stukje waardevoller!

Voor de derde keer hebben we de Tweakers Developers Summit op deze fijne locatie gehouden. Een locatie waar we graag terugkeren. Na het event blije gezichten naar huis zien gaan van zowel bezoekers, partners als onze eigen crew. Daar doen we het voor. En daar helpt DeFabrique goed in mee!
DPG Technology (Tweakers)
DPG Technology (Tweakers)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Bye-bye tunnelvisie

Verschillende partners van Tweakers Development Summit als NS, IBM en PARK NOW stonden klaar om in gesprek te gaan met aanwezige gasten. En buiten alle sessies om was er ook vooral tijd om met andere developers in contact te komen. Zoals in het onderstaande filmpje wordt gezegd door een bezoeker: “Op je werk krijg je soms tunnelvisie, omdat je altijd maar met hetzelfde mensen aan het werken bent. Het is leuk om te horen wat de andere mensen doen qua projecten en om daar weer wat van te leren.”

Fotografie door: Kayleigh Groenendijk

Congres - Tweakers Development Summit - Zaalopstellingen
Congres - Tweakers Development Summit
Congres - Tweakers Development Summit
Congres - Tweakers Development Summit
Congres - Tweakers Development Summit
Congres - Tweakers Development Summit
Esmee Veldman
Kim van Leeuwen
Martin Bogaerds