Dit is een verouderd artikel. Benieuwd naar de foodtrends van 2023? Lees hier verder.
Aan het eind van het jaar pakt foodmanager Kevin Groenveld zijn glazen bol er even bij. Benieuwd wat 2018 voor ons qua foodtrends in petto heeft?
Door alle sociale media en onze online manier van leven, zijn de zintuigen ‘horen’ en ‘zien’ steeds belangrijker geworden. ‘Ruiken’, ‘voelen’ en ‘proeven’ zijn automatisch naar de achtergrond geschoven, waardoor we soms het gevoel hebben te zweven. De hongerige Nederlander wil weer met beide benen op de grond komen te staan. Terug naar de basis, naar pure gerechten met smaak! Om dat te bereiken gaan we onder andere meer lokale (biologische) seizoensproducten eten.
Restaurants proberen de hoeveelheid afval te beperken en gebruiken ingrediënten van kop tot staart. Op die manier ontstaan er nieuwe, creatieve gerechten. Wat dacht je van pesto van worteltopjes? En ken je ThijsTea al? Wij schenken zijn heerlijke ijsthee van verspild fruit tijdens evenementen.
Verder lezen? Vul je e-mailadres in en ontvang het volledige document in je inbox!
Mis de foodtrends van 2018 niet! Download snel onze whitepaper en blijf op de hoogte!
"*" geeft vereiste velden aan