Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Storemanagersdag

Jeans Centre

  • 1 rodeostier
  • 95 storemanagers
  • 1 linedance workshop
  • 4 workshoprondes

Western & Jeans

Twee keer per jaar organiseert Jeans Centre een storemanagersdag, dit keer bij DeFabrique. Storemanagers uit heel Nederland werden uitgenodigd om kennis op te doen over de nieuwe collectie, de verschillende soorten jeans en voor de kick-off van het opleidingsinstituut. De dag draaide om inspiratie en interactie en om dat te vergroten kreeg de locatie een Western & Jeans-stijl.

Over Jeans Centre

Wat in 1976 begon als Koko Blue met één winkel in Den Bosch, is 43 jaar later uitgegroeid tot een hedendaags Jeans Centre met bijna 100 winkels en een webshop die 24/7 open is. Toch willen zij zich blijven ontwikkelen. Ze zijn continue bezig om over de grenzen te kijken naar kansen, om ambities waar te maken en antwoorden te vinden die de verwachtingen van klanten overtreffen. Jeans Centre stopt niet bij tevreden klanten; ze gaan voor loyale klanten.

Stijlvolle subruimtes

De aanwezigheid van Jeans Centre was niet te missen. Elke subruimte in de Smederij werd ingericht met groen en natuurlijk: denim! Van de kussens, naar de tafellakens tot aan de zitzakken: alles was in stijl. De storemanagers maakten het thema helemaal af, want ook zij waren in Western & Jeans-stijl. In vier rondes leerden zij in steeds een verschillende ruimte over hospitality, de verschillende soorten jeans, het nieuwe opleidingsinstituut en de nieuwe collectie. 

Na een eerste locatiebezoek was het voor ons direct duidelijk; deze locatie voldeed precies aan onze verwachtingen en wensen voor het geplande event! Samen met Chris en Rochelle hebben we het programma, het draaiboek en alle voorbereidingen tot in detail kunnen neerzetten. Er werd heel goed meegedacht, er kwamen leuke voorstellen vanuit de locatie en de samenwerking verliep dan ook heel informeel en flexibel. Ook op de dag zelf heeft eventmanager Gijs fantastisch gefaciliteerd, zodat het event uiteindelijk meer dan geslaagd was! We hebben alleen maar positieve reacties ontvangen, zowel op de inhoud als op het thema, de sfeer en de locatie zelf met alle medewerkers van DeFabrique die daar aan hebben bijgedragen. Denk aan het barpersoneel, de catering en de garderobe. Absoluut voor herhaling vatbaar!
Marijke van der Hulst - van Beek (Sales Coördinator Jeans Centre)
Marijke van der Hulst - van Beek (Sales Coördinator Jeans Centre)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Cowboy Challenge

Naast de workshops draaide de storemanagersdag vooral om connecten en plezier maken. Comedian Jermaine Berkhoudt kwam met een humoristische recap van de dag. Om het Western-gevoel nog een extra boost te geven werden de storemanagers uitgedaagd om zo lang mogelijk te blijven zitten op de rodeostier. Laat de competitie maar beginnen! Na de prijsuitreiking van deze duizelingwekkende activiteit had Jeans Centre nog een laatste activiteit in petto: linedancen! Op naar de volgende storemanagersdag. 

Storemanagersdag - Jeans Centre
Storemanagersdag - Jeans Centre - Smederij
Storemanagersdag - Jeans Centre - Kick-off
Storemanagersdag - Jeans Centre
Storemanagersdag - Jeans Centre
Storemanagersdag - Jeans Centre
Chris Jepkes
Rochelle Scholtens
Gijs de Waard