Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Congres

Kwaliteitsinstituut Nederlandse Gemeenten (KING)

  • 6 marktkramen
  • 400 haringen
  • 1400 Turgbrugse koeken
  • 5 Chesterfield banken
  • 1 VVV
  • 16 hostesses

Denkbeeldig dorp

Waar voelen 1400 ambtenaren van het Kwaliteitsinstituut Nederlandse Gemeenten (KING) zich het snelste thuis? In een gemeente natuurlijk! Vandaar dat evenementenbureau WOP DeFabrique tijdens het congres ‘Digitale Agenda 2020 – Samen Organiseren’ liet omtoveren tot een heus dorp. In het denkbeeldige Turfbrug stonden bewustwording, het opdoen en delen van kennis en het (overheidsbreed) bundelen van krachten centraal.

Over WOP

WOP is hét bureau voor live communicatie dat al 15 jaar in de top-5 van de Nederlandse eredivisie opereert, in B2B en B2C. Live communicatie betekent voor WOP ‘alive and smiling’. De ontmoeting tussen merk, organisatie, doelgroep of medewerkers, is het uitgangspunt voor ieder concept dat WOP bedenkt.

Levende kijkdoos

De 1000 m2 grote Copraloods werd omgetoverd tot het denkbeeldige dorp Turfbrug, inclusief  markt, bibliotheek, garage en gemeenschapshuis. Op 5 april liepen ruim 1400 ambtenaren uit meer dan 300 gemeenten door een levende kijkdoos, tussen objecten van soms wel 5 meter hoog. Het driedimensionale effect wat deze gevels, luchtballonnen en fontein veroorzaakten, gaf een bijzonder tintje aan de cateringlocatie.

We hebben dit congres nu samen voor de 3e keer georganiseerd, maar kunnen elkaar nog steeds uitdagen om vernieuwing te vinden!
Arjan Harms (Eigenaar WOP)
Arjan Harms (Eigenaar WOP)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Van alle markten thuis

Turfbrug kwam optimaal tot leven, met een echte burgemeester, een echte krant en natuurlijk: een versmarkt! Kaas van boer Piet, haring van Lijnzaat, vers fruit en Turfbrugse koek; het was allemaal te vinden bij de verschillende marktkraampjes. Zo konden de gasten genoeg energie opdoen voor het dagvullende programma dat uit plenaire speeches en subsessies bestond.

WOP - KING
WOP - KING
WOP - KING
WOP - KING
WOP - KING
Esther Veenendaal
Berber Brouwer
Martin Bogaerds