Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Beurs

Kruitbosch Bike Event

  • 150 exposanten
  • 1 testbaan
  • 1320 verse stroopwafels
  • 110 houten bistro-setjes
  • 1 ijscokar

Innovatie in de fietswereld

Tweewielerspecialisten uit Nederland, België en Duitsland vergaapten zich tijdens het Kruitbosch Bike Event begin oktober aan de nieuwe collectie fietsen en accessoires voor het seizoen 2017. Het team stond klaar voor vragen en inspireerde met nieuwe invalshoeken voor het inrichten van een winkel, afgestemd op de regio van de retailer. Dat alles onder het motto: Let’s push things forward!

OVER KRUITBOSCH

Familiebedrijf Kruitbosch uit Zwolle is eigenaar van de sterk groeiende fietsmerken Cortina en Alpina en levert een compleet assortiment fietsonderdelen en –accessoires.

Catering op rolletjes

DeFabrique houdt wel van een uitdaging en heeft tijdens deze beurs het thema ‘Let’s push things forward’ maximaal doorgevoerd op cateringgebied. In de Perserij werd het diner live klaargemaakt. Gasten kregen een menukaartje waarop zij hun keuze tussen pasta, aardappels, vlees, vis, vega en saus konden aangeven. De koks stelden vervolgens het gerecht ter plekke samen. Snel, precies de gewenste hoeveelheid eten en natuurlijk van hoge kwaliteit!

Door onze gezamenlijke inspanningen hebben we de beste editie van het Kruitbosch Bike Event gerealiseerd.
Marco Reekers (Marketing Coördinator Evenementen Kruitbosch)
Marco Reekers (Marketing Coördinator Evenementen Kruitbosch)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Betrouwbaar en dynamisch

De bedrijfscultuur van Kruitbosch is het beste te omschrijven als betrokken, betrouwbaar en dynamisch. Het Kruitbosch Bike Event ademde die begrippen. De beursstands waren tot in de puntjes verzorgd en verschillende presentaties boden (inter)nationale retailers de mogelijkheid om alle mogelijke vragen te stellen over de collectie 2017.

Kruitbosch Bike Event
Kruitbosch Bike Event
Kruitbosch Bike Event
Kruitbosch Bike Event
Kruitbosch Bike Event
Kruitbosch Bike Event
Carmen Meems
Carlien Winter
Martin Bogaerds