Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Congres

MasterPeace

  • 940 m2 dansvloer
  • 30 picknickbanken
  • 3 paarden
  • 18 workshops

Grenzeloze inspiratie

MasterPeace organiseerde voor de tweede keer de Great Minds Meeting bij DeFabrique. Dit congres rondom het thema vrede barstte van verbinding, internationale ontmoetingen en verdieping. Jonge mensen van over de hele wereld met de passie en drive om het verschil te maken, kwamen bij elkaar. Aan interessante bezoekers, workshops en sprekers was geen gebrek en er werden twee onorthodoxe methodes ingezet om grenzen te doorbreken: muziek en… paarden!

OVER MASTERPEACE

MasterPeace is een jonge, positieve en internationale vredesbeweging die met muziek, kunst en evenementen miljoenen mensen en bedrijven actief wil betrekken bij het terugdringen van conflicten en het bouwen van vrede.

Congres met een twist

Wie enkel dacht te kunnen zitten en luisteren tijdens de Great Minds Meeting, had het mis. Na  ontvangst werden de gasten meteen aan het werk gezet. Waarom praten over vrede en verbinding als je het ook kan ervaren? MasterPeacers kijken naar wat mensen verbindt en de taal van muziek spreekt iedereen. Muziek inspireert en mobiliseert, dus tijd om te dansen! De 940 m2 van de Copraloods veranderde in een grote dansvloer en een openingsdans bleek een goede ijsbreker. Vol positieve energie begonnen de gasten aan de volgende uitdaging: 30 picknickbanken op de vloer tillen. Hierbij was samenwerken essentieel.

De passie van het hele team van DeFabrique en de authentieke uitstraling van de ruimtes maakt dat we de komende jaren graag terug komen. Onze gasten hebben in hun evaluatie een dikke 8 gescoord voor de gehele beleving van concept, inhoud en omgeving. Daar ben ik echt trots op!
Aart Bos (Managing Director MasterPeace)
Aart Bos (Managing Director MasterPeace)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Bijzondere gasten

Het bleef niet bij één keer dansen. Na de lunch was het tijd om de lichamen nog eens los te schudden, want Diggy Dex verscheen samen met Roel van Velzen op het podium. Een spetterend optreden bracht nieuwe energie om de dialoog aan te gaan. De mensen binnen het netwerk van MasterPeace willen lokaal het verschil maken;  in de straat of in de wijk. Om de gasten nieuwe inspiratie mee te geven in dit werk, werden er 18 workshops georganiseerd. De focus van de workshops lag op: onderwijs, duurzame communities, vrede en gerechtigheid. Één workshop kende wel hele speciale gasten: drie paarden. Tijdens deze sessie werd uitgelegd dat gedragsverandering in een hele korte tijd mogelijk is. Een unieke aanpak en paarden lieten zien hoe je beperkende patronen kunt voorkomen, los kunt komen van je rugzak en vanuit je kracht gewenste resultaten kunt bereiken.

Fotografie door:  Annemiek van der Kuil | PhotoA.nl

MasterPeace
MasterPeace
MasterPeace
MasterPeace
MasterPeace
MasterPeace
Esther Veenendaal
Berber Brouwer
Martin Bogaerds