Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Beurs

Mitra Drankenspeciaalzaken

  • 3 werelden
  • 51 stands
  • 320 proefglazen
  • 50 kilo crushed ice
  • 5000 liter drank

Gevoel voor smaak

Je kwam bijna ogen, oren en vooral proefglaasjes tekort tijdens de Mitra Ondernemersdag 2017. Drie loodsen vormden het decor voor een proeverij XL, waarbij Mitra slijters uit het hele land zich verzamelden om wijn, bier en gedistilleerde dranken te proeven. Het was dubbel feest voor de smaakpapillen, want Mitra nam haar winkeleigenaren ook mee in de wereld van drank en spijs. 

OVER MITRA

Mitra behoort met een enorm assortiment aan dranken tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland.

Proeverij XL

Onder het mom van ‘Mitra schenkt meer’ werden 51 stands bemand met leveranciers van wijn, bier en gedistilleerde dranken. Maar waar begin je als bezoeker met proeven als het beste van drie werelden samenkomt? Met een proefglas in de hand konden gasten naar eigen smaak een route uitstippelen en zich helemaal onderdompelen in smaken, geuren en verhalen. Nieuwsgierige proevers schoven aan bij een van de workshops of masterclasses. Want hoe zet je eigenlijk een wijnproeverij op? Of wat is het verschil tussen Ierse en Schotse whiskey? En hoe positioneer je een nieuw biermerk in de markt? Alle prangende vragen werden beantwoord.

Een perfecte dag voor onze ondernemers waarbij proeven, een hapje op zijn tijd en de interactie met de aanwezige leveranciers, mede door de nagenoeg waterdichte organisatie van DeFabrique, mogelijk is gemaakt.
Sidney Foget (Categorymanager Gedistilleerde dranken Mitra)
Sidney Foget (Categorymanager Gedistilleerde dranken Mitra)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Een feest voor de smaakpapillen

Mitra nam haar ondernemers ook mee in de wereld van drank en spijs. Hoe creëer je de ultieme smaakexplosie in combinatie met wijn, bier en gedistilleerde dranken? Om dat te ervaren serveerden we in elke wereld een bijpassende spijs uit een keukentje DeFabrique: vlees bij bier, ham bij wijn en worst bij gedistilleerde dranken. Een feestje voor de fijnproevers!

Fotografie door: Nelianne Kroon | Nelianne Kroon Fotografie

Mitra
Mitra
Mitra
Carmen Meems
Carlien Winter
Martin Bogaerds