Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Salesevent

Samsung

  • 90 meter COAX-kabel
  • 1 sattelietschotel
  • 30 SAMSUNG salesmanagers
  • 1 koffiekever
  • 6 witte loungebanken
  • 2 domes

De nieuwste modellen

Twee keer per jaar toont Samsung haar nieuwe assortiment aan inkopers van elektronicawinkels. Zo’n dertig salesmanagers presenteren hun klanten met de nieuwste modellen koelkasten, televisies, wasmachines, telefoons etc. Retail Agency Quince organiseerde het succesvolle salesevent en daagde ons uit te excelleren op serviceniveau.

Over SAMSUNG

Samsung Electronics inspireert mensen en creëert de toekomst met vernieuwende ideeën en technologieën. Dat doet ze met innovatieve producten, getalenteerde mensen, een verantwoorde benadering van zakendoen, maatschappelijk verantwoord ondernemen en door samenwerking met onze partners/klanten.

In de watten

De genodigde klanten van Samsung werden door onze medewerkers flink in de watten gelegd. Omdat de liefde volgens het spreekwoord door de maag gaat, besteedden we extra aandacht aan het speciaal ingerichte food-plein. Bij de door onze partner JAN Verhuur ingerichte Butcher Bar kon men zich tegoed doen aan bioligische Pulled Pork en sappige burgers. In de Italiaanse Trattoria lagen Foccacia’s, belegde broodjes en versgebakken pizza’s om van te smullen.

Waar veel locaties nee verkopen als je een ‘out of the box’ idee hebt, denkt DeFabrique juist met je mee in oplossingen. Zo is er een alternatief cateringconcept ontstaan dat onze gasten heeft verrast. Carmen en Berber waren een hecht team en ik heb de samenwerking dan ook als heel prettig ervaren.
Lonneke Kerr-Verhaegh (Event & Sponsorship Manager SAMSUNG)
Lonneke Kerr-Verhaegh (Event & Sponsorship Manager SAMSUNG)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op
Samsung
Samsung
Carmen Meems
Berber Brouwer
Rik van Leeuwen