Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Promotiefestival & beurs

STRTFSTVL

  • 2 dagen
  • 40 artiestengroepen
  • 200 eventprofessionals
  • 650 bezoekers
  • 2 tanks met 2000 liter water
  • 9 ruimtes in gebruik

100 optredens in 2 dagen

Ieder jaar kiezen programmeurs, impresario’s en eventmanagers uit een groot aanbod van (straat)theatervoorstellingen om hun publiek te kunnen vermaken. In twee dagen tijd presenteert STRTFSTVL meer dan honderd kwalitatieve (inter)nationale optredens en is daarom de place to be voor deze professionals. Samen met publiek genoten zij begin maart in DeFabrique van straattheater, circuskunsten, illusionisten, acrobaten en interactieve theateracts.

Over STRTFSTVL

STRTFSTVL showcase is een tweedaags promotiefestival en beurs voor straattheater, variete, circuskunsten, luchtacrobatiek, dans en muziek.

Niks missen door de juiste routing.

Met tientallen beursstands en meer dan honderd optredens in 9 ruimtes van DeFabrique, is het eenvoudig om een deel van het programma over het hoofd te zien. Er is daarom extra aandacht besteed aan de routing, zodat gasten niets konden mislopen.

We hebben genoten! De tweede editie van STRTFSTVL Showcase was zoals we hadden gedroomd. Een markante locatie, fijne artiesten, goede optredens, veel boekers, publiek en vooral een geweldige sfeer. Bedankt!
Rob Vugs (Organisator STRTFSTVL)
Rob Vugs (Organisator STRTFSTVL)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

In de spotlights

Gedurende twee dagen showcase stonden de artiesten letterlijk én figuurlijk in de spotlights. Onze high tech ledverlichting paste zich in een mum van tijd aan de act aan.

    • Fotografie is verzorgd door Anna Groot, Lex Hulscher, Jos de Bokx en Ronald Vos.
strtfstvl promotiefestival
strtfstvl promotiefestival
strtfstvl promotiefestival
strtfstvl promotiefestival

Jouw evenement tot in de puntjes geregeld door ons bevlogen team!

Esther Veenendaal
Iris Knuvers
Martin Bogaerds