Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Bedrijfsfeest

Welten

  • 60 m2 zwarte loper
  • 375 glazen Prosecco
  • 4 kroonluchters
  • 1 cocktailbar
  • 500 glow sticks
  • 350 flesjes champagne
  • 1 Jazzclub

Roaring good time

Het bedrijfsfeest van Welten in vijf woorden? Strikjes, hoedjes, bretels, veren en parelkettingen. Alle medewerkers werden uitgenodigd om 2019 in roaring twenties-stijl feestelijk in te luiden. De zwart-gouden loper werd uitgerold en de Gatsby Ladies stonden klaar met champagne. Bij binnenkomst toverden gasten zichzelf in de kleedruimte met accessoires om tot een echte jaren twintig persoonlijkheid. Dat beloofde a roaring good time!

OVER WELTEN

Welten faciliteert de snel veranderende financiële sector in tijdelijke capaciteit, opleidingen en klantinteractie. De organisatie is met ruim 850 financiële professionals actief voor alle topmerken in de financiële dienstverlening.

Filmset tot leven

De setting en sfeer uit The Great Gatsby en Peaky Blinders kwamen dankzij JAN Verhuur tot leven in DeFabrique. Kroonluchters, Chesterfields, chique café meubilair, gouden details en zo gaat de lijst nog wel even door: alle elementen waren aanwezig voor een feestelijke avond terug in de tijd. Alles klopte, tot in de kleinste details. Keukentjes DeFabrique waren in zwart-gouden stijl en ook het toetje – de Donut Wall – werd geheel in stijl geserveerd. De donuts at je niet alleen in de huisstijlkleuren van Welten, maar ook de gouden variant probeerde gasten te verleiden. Ook ons personeel was geheel in stijl en paste perfect in de jaren 20.

Samen met DeFabrique en JanVerhuur hebben we het Weltenfeest volledig in het roaring twenties-thema weten te krijgen. De samenwerking met DeFabrique verliep super, op de dag zelf konden wij ons namelijk volledig richten op de gasten en het feest. Wij kijken terug op een zeer geslaagde avond!
Inge Beerens (Marketing en Communicatie Welten)
Inge Beerens (Marketing en Communicatie Welten)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Vermaak in stijl

Gasten hoefden zich geen moment te vervelen, want overal was wat te doen. Zo was er een heus Jazzcafé in de Kalvermelkfabriek. Gasten leunden achterover in de rode, velvet stoelen en genoten van het Jazztrio op het podium. Voor meer spanning konden de gasten terecht in het casino. Of zij gingen sigaren rollen terwijl terwijl de Shoeshiners hun schoenen poetsten, in de Photobooth of cocktails nippen aan de bar. Dacht je dat je alles had gezien? Welten had nog een geheime troef achter de hand: de speciaalbierproeverij. Een kastdeur diende als toegangspoort naar het gele goud. Een band sloot met vuurwerk het feest af. Tenminste, totdat de Gatsby Ladies de medewerkers van Welten meenam naar de afterparty in Silo 0 die geheel in het teken stond van Elrow. Vet! 

Fotografie door: Marisa Broekhuizen
Videografie door: Yoran van Telgen

Welten
Welten
Welten
Welten
Welten
Welten
Carmen Meems
Carlien Winter
Sandra de Wit