De donut is hip! Deze guilty pleasure is weer helemaal terug van weggeweest. Een mooi moment voor Assistent Foodmanager Lisa om de presentatie van de lekkernij in een nieuw jasje te steken. Het resultaat? Een concept om van te smullen: De Donut Wall.
Smaakvolle trend
Lisa: ‘’We serveren al donuts, maar ik ben altijd op zoek naar inspiratie om foodconcepten spannender te maken.’’ De donuts hangen op een bord met haakjes, zodat gasten zelf hun favoriete tussendoortje kunnen pakken. Het is niet alleen een smakelijke trend, maar ook een originele manier om de ruimte kleur te geven. ‘’De muur rijd je zo door de locatie waardoor je 50 tot 500 gasten makkelijk van iets lekkers kan voorzien.’’
Kleurenzee aan donuts
Samen met Gebak van Smolders ging Lisa op zoek naar een kwalitatief goede donut die ook goed blijft hangen. In alle vroegte werd de kleurenzee aan donuts bij de bakkerij ontworpen. ‘’Qua kleurenpalet en toppings kun je alle kanten op met de donuts. Zo kun je ook kiezen voor je eigen huisstijlkleuren’’, vertelt Lisa enthousiast. ‘’En, heb je al honger?’’
Zoet geluk
Tijdens de aftrap van de Donut Wall waren de reacties erg positief. ‘’Gasten konden hun zoete geluk niet op. Hier word je gewoon spontaan vrolijk en enthousiast van.’’ Lisa voegt toe: ‘’Ik kreeg zelfs een reactie van iemand uit de cateringwereld die de muur wilde huren. Hoe cool is dat?!’’ En zeg nou zelf: dit laat je toch ook niet hangen? Donut leave them hanging!
Misschien vind je één van deze foodconcepten ook interessant:
Smaakt dit naar meer?
Nieuw! De Foodmarket
Nieuw! Chefs On Stage
Food & Drinks bij DeFabrique