Onze website maakt gebruik van cookies.
Organiseer je een evenement met een rauw randje en ben je op zoek naar originele manieren om je hapjes en drankjes te serveren? Bij DeFabrique proberen we steeds weer nieuwe presentatiemiddelen uit. Wat dacht je van…
Hieruit serveren we warme kipgehaktballetjes met gebakken paprika en ui. Omdat het olievat op wieltjes staat, is deze snel vanuit de keuken op de juiste eventlocatie.
Wij houden van een lunch die op rolletjes loopt, daarom toverden we een bouwsteiger om tot Rolling Lunch-kar. Heb je zin in een wrap met groenten, pita met gegrilde kip of een zwerfkei met brie? Je pakt de voorverpakte lunchpakketjes eenvoudig zelf van de kar zonder te morsen: handig als je veel mensen tegelijk van een maaltijd moet voorzien.
Gin-tonics zijn helemaal hot. Nog hotter is om ze ter plekke te (laten) mixen. We kozen de lekkerste zes voor je uit en mixen ze aan de speciale Mengkracht-bar van robuust staal en hout. Zo zijn er klassiekers met limoen maar ook excentriekere varianten met lavendel of framboos.
Hmmm….millionaires shortcake, brownies, whities, carrot cake & cherry crumble… die lekkernijen verdienen een bijzondere presentatie. Wat dacht je van een alternatieve etagère in de vorm van een een knalrode gereedschapstrolley?
Een rijkelijk gedekte tafel met heerlijke hapjes die plotseling voor je neus staat met al haar verleidelijke geuren en kleuren. Dat kan! Op een robuuste trolley serveren we boerenkaas uit de regio, Franse droge worst met Roquefort, noten en Italiaanse salami, houten pincho’s met olijven, peppadew of een gevuld abrikoosje. Dit alles vergezeld van ciabattabrood en een selectie gearomatiseerde oliën. Jammie!
Benieuwd wat in 2018 helemaal ‘in’ is qua eten en drinken? Foodmanager Kevin zocht het uit en deelt met liefde dé trends met je.
Laat hieronder je gegevens achter en ontvang de foodtrends in je mailbox!
"*" geeft vereiste velden aan
Kick-offs zijn het perfecte moment om teams een boost te geven en alle neuzen dezelfde…
Wat eten we vanavond? Die vraag horen we regelmatig. Maar: “Wat eten we volgend jaar?”,…
Een tweede leven. Of misschien wel een derde, vierde of vijfde. In DeFabrique vind je…
Tijdens een locatiebezoek op maat tonen we de mogelijkheden van ons historische pand. Wil je liever zelf de karakteristieke ruimtes ontdekken? Bekijk dan het locatie-overzicht!