5 stoere cateringconcepten

Ben je klaar met de eeuwige bitterbal en broodje gezond? Laat je verleiden door een van deze vijf stoere cateringconcepten!

Bij een karakteristieke locatie als DeFabrique hoort een unieke cateringpresentatie. “In de voormalige mengvoederfabriek werd al smaakvol gekookt voor de fabrieksarbeiders. Ook nu nog serveren we onze gasten herkenbare gerechten van hoge kwaliteit,” aldus Food Manager Joep Lubberdink. “Kende je deze al?”


Een roestvrijstalen spijker met een klassieke mozzarella caprese: kerstomaatje, in balsamico-azijn gemarineerd bolletje mozzarella en basiliciumblaadje

stoere cateringconcepten


Reageerbuisjes met gazpacho, gepresenteerd in een laboratoriumrekje

stoere cateringconcepten


Roomkaas die live vanuit een kitspuit op een Spaanse tostado wordt gespoten

stoere cateringconcepten


Make your own UTD Mengvoer muesli met heerlijke noten, granen en gedroogd fruit

stoere cateringconcepten


Oma’s appeltaart met een mousse van hangop en frisse limoen geserveerd in een weckpotje

stoere cateringconcepten


Test onze nieuwe foodconcepten!

Regelmatig organiseren wij proeverijen van onze nieuwe foodconcepten. Vind je het leuk dat we je hiervoor uitnodigen? Dat kan! Leuk!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Delen: