Onze website maakt gebruik van cookies.
Ben je klaar met de eeuwige bitterbal en broodje gezond? Laat je verleiden door een van deze vijf stoere cateringconcepten!
Bij een karakteristieke locatie als DeFabrique hoort een unieke cateringpresentatie. “In de voormalige mengvoederfabriek werd al smaakvol gekookt voor de fabrieksarbeiders. Ook nu nog serveren we onze gasten herkenbare gerechten van hoge kwaliteit,” aldus Food Manager Joep Lubberdink. “Kende je deze al?”
Een roestvrijstalen spijker met een klassieke mozzarella caprese: kerstomaatje, in balsamico-azijn gemarineerd bolletje mozzarella en basiliciumblaadje
Reageerbuisjes met gazpacho, gepresenteerd in een laboratoriumrekje
Roomkaas die live vanuit een kitspuit op een Spaanse tostado wordt gespoten
Make your own UTD Mengvoer muesli met heerlijke noten, granen en gedroogd fruit
Oma’s appeltaart met een mousse van hangop en frisse limoen geserveerd in een weckpotje
Regelmatig organiseren wij proeverijen van onze nieuwe foodconcepten. Vind je het leuk dat we je hiervoor uitnodigen? Dat kan! Leuk!
Het organiseren van een digitaal evenement, het verdienmodel voor hybride events, tips voor een geweldige…
Nú is de tijd om te verbinden, ook live. En gelukkig kan samenkomen in kleine…
Of je nou een fysiek, hybride of online evenement organiseert: follow-ups na het evenement zijn…
Tijdens een locatiebezoek op maat tonen we de mogelijkheden van ons historische pand. Wil je liever zelf de karakteristieke ruimtes ontdekken? Bekijk dan het locatie-overzicht!