5 toffe aftermovies bij DeFabrique

Een aftermovie is de perfecte, blijvende herinnering aan je evenement. Vorige week tipte onze videograaf al hoe je tot een toffe aftermovie komt. Nu is het tijd voor wat inspiratie! Leun achterover en geniet van 5 evenementen in DeFabrique waar je na het zien van de video’s stiekem bij had willen zijn.

1. DELL TECHNOLOGIES FORUM – 4 DECEMBER 2018

In het reisschema van de internationale roadshow van DELL EMC mocht Nederland niet ontbreken. Voor Nederlandse partners en klanten werd DeFabrique omgetoverd tot IT innovatieparadijs. Je kwam bijna oren en ogen tekort! Toch weet deze aftermovie in anderhalve minuut de kern van het event te vatten.
2. SAWADEE REISEVENT – 25 NOVEMBER 2018

Het enige publieksevenement in dit rijtje aftermovies. Avontuurlijke en actieve reizigers verzamelden zich op de informatiedag van reisexpert Sawadee. Aan een flinke dosis inspiratie geen gebrek! Krijg jij na het zien van de video al zin om je volgende vakantie te plannen?
3. GROUPE PSA/BAX PROJECTS – 7 NOVEMBER 2018

In de Copraloods draaide alles om verandering binnen de mobiliteit. Een mooie mix van inspiratie en entertainment. Ben je al nieuwsgierig? Meer zeggen we niet, kijk maar gewoon:
4. NATIONAAL KOFFIE EN THEE CONGRES – 1 OKTOBER 2018

Op de Internationale Dag van de Koffie organiseerde MAAS een congres waar inzichten rondom het onderzoek ‘wat consumeert werkend Nederland tussendoor?’ werden gepresenteerd. Waarom dit evenement? Met welk gevoel verlieten bezoekers het event? Bekijk de aftermovie maar, die zegt genoeg.
5. CONVERSE ZOMERBBQ – 6 SEPTEMBER 2018

Wauw, wat een sfeerimpressie! En wat staat de Smederij er stoer op in deze video. Klanten van Converse en ABSI ontmoetten elkaar tijdens de inspiratiedag in DeFabrique die werd afgesloten met een netwerk BBQ. Weer eens wat anders dan een borrel! Heb jij ook al trek na het zien van deze video?

https://www.youtube.com/watch?v=0ynTzqltyUg&feature=youtu.be

Delen: