Nieuws 15/02

Accenture Innovation Summit: Winnaar van de Gouden Giraffe 2016!

De Gouden Giraffe Event Awards – dé evenementenprijs van Nederland – vond op vrijdag 10 februari plaats bij DeFabrique. Dit jaar werd het event de Accenture Innovation Summit – dat ook plaats heeft gevonden bij DeFabrique – uitgeroepen tot winnaar van de categorie ‘relatie events’. Hier zijn wij ontzettend trots op!

Wij hebben ook een beetje gewonnen!
De Gouden Giraffe Event Awards 2016 vonden plaats bij DeFabrique, waar meer dan vijfhonderd event professionals aanwezig waren. De Accenture Innovation Summit 2016 was genomineerd als finalist binnen de categorie ‘relatie events’: evenementen die zich richten op het versterken van de band met externe relaties.

Een goed evenement draait om effectiviteit en meerwaarde
Bij de Gouden Giraffe Event Awards draait het allemaal om de impact die de evenementen hebben gemaakt. De Gouden Giraffe is op zoek naar bedrijven die door middel van beleving en een live moment zichzelf durven te vermarkten of hun boodschap durven te communiceren.Bij het jureren werd voornamelijk gekeken naar de effectiviteit en de meerwaarde van het event voor de opdrachtgever. Factoren als creativiteit, duurzaamheid en innovatie werden ook meegenomen in de beoordeling.

Met een korte pitch wist het team van de Accenture Innovation Awards de jury te overtuigen van hun gecreëerde klantwaarde en succes. De tienkoppige jury, bestaande uit eventmarkteers, communicatieprofessionals en eventcollega’s, riep Accenture Innovation Awards uit tot winnaar!

Wij willen het team van de Accenture Innovation Awards van harte feliciteren! We zijn trots op het resultaat dat zij én de Gouden Giraffe hebben weten neer te zetten.

Blog: https://innovation-awards.nl/blogs/accenture-innovation-summit-winnaar-van-de-gouden-giraffe-2016/

 

Delen: