Nieuws 20/05

Nieuw! Bij DeFabrique loopt alles op rolletjes.

DeFabrique evenementenlocatie heeft een nieuw foodconcept in gebruik genomen: het “Rolling Dinner”. Het Rolling Dinner bestaat uit een bouwsteiger op wielen. Op deze rollende steiger wordt een herkenbaar 4-gangen diner de ruimtes binnen gerold.

DeFabrique zocht al een tijdje naar een goed alternatief voor de chafing dishes en het walking dinner. Het moest bij de robuuste stijl van DeFabrique passen, duidelijk herkenbaar en betaalbaar zijn. Sybren Ophof van DeFabrique kwam al snel met het idee om de diverse gangen de ruimtes in te “rollen”. Zo werd het Rolling Dinner geboren.

Het concept brengt een aantal grote voordelen met zich mee. Het Rolling Dinner valt goed op door de hoogte en de banner, waardoor het gelijk de aandacht trekt. De gasten kunnen zelf naar het Rolling Dinner lopen om het gerecht op te halen, maar het grote voordeel is dat het ook als distributiepunt in de ruimte dient.

Ook kan het personeel nog steeds de gerechten uitserveren vanaf het Rolling Dinner. Loopafstanden worden zo kleiner en het verzamelde debras kan gelijk onder in de steiger worden geplaatst. Hierdoor kan de ruimte snel en efficiënt netjes gehouden worden. Ook is er minder personeel nodig, waardoor de kosten laag gehouden kunnen worden.

Tijdens het evenement van Effect Business events voor ING, is het Rolling Dinner voor het eerst in gebruik genomen. De reacties waren zeer positief!

 

Delen: