Nieuws 18/05

Deze zomer in DeFabrique: Dino Fabriek

Zin in avontuur? Ga mee op sensationele ontdekkingstocht met Professor Diffeloor. Hij is al jaren bezig met het laten terugkeren van de dino op aarde. Aan de hand van bricks probeert hij het DNA te klonen en het oude, uitgestorven wezen terug te laten keren. Lukt het hem? Je ontdekt het tijdens Dino Fabriek. Van 12 juli t/m 29 augustus in DeFabrique. Een uitje voor het hele gezin.

TICKETS

HISTORISCHE WEZENS VAN BRICKS

De unieke dino-experience vindt voor het eerst plaats op het Europese vaste land. Zestig beelden gemaakt van ruim 2 miljoen steentjes. Kinderen gaan aan de slag met een doe-tocht waarbij ze professor Diffeloor helpen met zijn experimenten. Onderweg ontdek je verschillende beelden. Wat dacht je van een 2 meter hoge Velociraptor van 46.284 steentjes en een 5 meter lange Triceratops van meer dan 157.549 steentjes? Elk beeld is voorzien van achtergrondinformatie. Wat weet jij al over deze historische wezens?

THE RETURN OF THE DINO

Met een ticket krijg je niet alleen toegang tot de prehistorische expositie, maar ook tot het unieke theaterstuk. Waan je een weg door ons industriële pand en kom afwisselend dino-beelden, opdrachten en theater tegen. Ontdek of Professor Opa Diffeloor de dino terug weet te krijgen op aarde. 

Dino Fabriek is een samenwerking tussen Kibeco, & DeFabrique

Dino Fabriek DeFabrique

Delen: