Nieuws 15/01

DeFabrique organiseert Duurzame Meetup

Ter voorbereiding op de Duurzame Week – 15 t/m 22 juni – host DeFabrique op dinsdag 5 februari een Duurzame Meetup. Het thema? Elimineren van single-use plastics in de horeca. Samen met partners in crime en relevante bedrijven uit verschillende branches steken we de koppen bij elkaar voor een duurzamere samenleving.

SAMEN STA JE STERKER

Projectmanager Operations Lisa vertelde onlangs al dat we samen met Plastic Promise en andere pioniers in de eventbranche de strijd aan gaan tegen overmatig plasticgebruik. Alleen hoe doe je dat precies? De organisatie van de Duurzame Week brengt maandelijks ondernemers samen om over verschillende onderwerpen rondom duurzaamheid na te denken. Met deze keer het thema: verantwoord plasticgebruik in de horeca.  Kennis delen en samenwerken brengt ons dichterbij een groenere toekomst.

LEER VAN JE FOUTEN

De avond staat niet alleen in het teken van succes, maar ook van fouten. Want van je fouten leer je uiteindelijk het meest. We dagen onze leveranciers, partners, organisatiebureaus, klanten en andere belanghebbenden uit dit ook te delen. Daarnaast helpen brainstorms vraagstukken rondom duurzaamheid te beantwoorden. De meetup is een broedplaats en helpt ons te focussen op het elimineren van single-use plastics. Want: plastic is less fantastic.

Plastic - duurzame meetup
Medewerker duurzaamheid Fabiënne in gesprek over overmatig plasticgebruik tijdens de Accenture Innovation Awards 2018
Delen: