Nieuws 14/01

DeFabrique ontvangt Best Supplier Award

Simon Renes, directeur van EFFECT Groep, heeft de Best Supplier Award 2009 uitgereikt aan Sybren Ophof van DeFabrique in Utrecht. Als vernieuwende eventlocatie heeft DeFabrique een belangrijke bijdrage geleverd aan de branche en een extra dimensie gegeven aan het evenementenvak.

Waarom DeFabrique?
De award wordt jaarlijks uitgereikt aan de supplier die het beste presteert qua flexibiliteit, eindklant perspectief, creativiteit en kwaliteit van dienstverlening. DeFabrique is volgens de jury van EFFECT Groep onderscheidend op alle genoemde criteria.

Wat EFFECT Groep betreft zijn ze de verdiende winnaar omdat ze nog twee belangrijke zaken toevoegen: ze blijven altijd actief in de picture met verrassende en creatieve acties en ze blijven altijd pro-actief op zoek naar gezamenlijke (commerciële) kansen.

Reacties
De reactie van Sybren Ophof na de overhandiging van de award: “Ik was oprecht gespannen voor deze uitreiking. Ik wilde de award echt heel graag winnen! EFFECT Groep en DeFabrique hebben al vele jaren hele mooie events georganiseerd en we dagen elkaar steeds opnieuw uit om creatief te blijven en om het iedere event perfect op te leveren. Dit is de bevestiging van het feit dat we dit gezamenlijk op de juiste manier doen.”

Ook de andere genomineerden, The Eet-Team en Esgro waren zeer tevreden met de nominatie voor de Best Supplier Award en zien het als een bevestiging dat ze op de juiste manier bezig zijn met hun vak en de samenwerking met EFFECT Groep.

Best Client Award
In navolging op de Best Supplier Award gaat EFFECT Groep in het voorjaar ook de Best Client Award uitreiken. De award gaat naar de klant die live communicatie op de meest effectieve wijze inzet in haar communicatiestrategie.

Bron

Delen: