Nieuws 30/01

DeFabrique ontwikkelt huisgemaakte siropen op eigen kracht

Tijdens een eerste test van ‘Mengkracht’ hebben ruim 300 bezoekers van DeFabrique onze gloednieuwe huisgemaakte limonades mogen proeven.

Samen met Food Designer Jorrit Hagens heeft DeFabrique hard gewerkt aan een limonadebar die zal worden ingezet tijdens evenementen. In deze limonadebar kunnen gasten zelf hun eigen limonade laten mengen, vandaar de naam Mengkracht.

mengkracht

Minder suiker, meer natuurlijke smaken

Bezoekers van onze evenementen vragen steeds meer om andere dranken. Wij serveren daarom sinds 2009 al Schulp Sappen in plaats van industriële sappen. Daarnaast heeft water vanaf 2014 een grotere rol gekregen in ons drankassortiment door middel van mobiele Waterkracht-torens en neemt alcoholvrij bier een vlucht.

Food Designer Jorrit Hagens: “De algemene trend is dat de vraag naar biologische dranken met 100% natuurlijke smaak en zonder additieven sterk is gegroeid!”

mengkracht

Lekker en fris

De eerste reacties op Mengkracht zijn erg positief. Ervaren limonadedrinker Iris de Jong: “De limonade van Duindoornbessen is heerlijk verfrissend en niet te zoet.” Ontwerper Hagens is positief: “De eerste 300 limonades waren er zo doorheen, voor mij een goed begin van een pilot!”

mengkracht

Delen: