Nieuws 18/06

DeFabrique ontvangt TheaterMakers Radio Kootwijk

Een theatervoorstelling op maat gemaakt voor je bedrijf, hoe gaaf is dat? Op 27 september ontvangen wij TheaterMakers Radio Kootwijk in DeFabrique. Zij werken in opdracht van Wij Techniek aan het meest innovatieve theaterprogramma wat zij ooit hebben geproduceerd. In een rondreizend, coronaproof theater ontvangt het ontwikkelingsfonds voor de technische installatiebranche collega’s vanuit het hele land.

OVER THEATERMAKERS RADIO KOOTWIJK

TheaterMakers Radio Kootwijk maakt spraakmakende theatervoorstellingen, vaak op het snijvlak van werk, leven en liefde. De voorstellingen worden in nauwe samenwerking gemaakt met organisaties voor hun publiek, in dit geval dus voor medewerkers in de technische installatiebranche. Confronterende en inspirerende voorstellingen die de input vormen voor een openhartig gesprek. 

DeFabrique TheaterMakers Radio Kootwijk

STOF TOT NADENKEN

‘Huis van Sarah’ is een verhaal over energietransitie. De medewerkers van Wij techniek maken in een gepersonaliseerde theatervoorstelling kennis met de zwangere Sarah. Haar grootste zorg: welke wereld laten we achter voor mijn kind? Hoe is zijn/haar leefomgeving in 2040? Ze beseft dat mensen van de installatiebranche hier een verschil in kunnen maken. Zij hebben grote invloed op het verduurzamen, comfortabel en veilig maken van onze woon- en werkplekken. 

6 KLEINE THEATERS

Het rondreizende theater bestaat uit zes grote verhuiskisten met ieder een eigen kamer en verhaal. Het publiek zit niet stil; je gaat van kist naar kist met Sarah als persoonlijke gids. Elke kist heeft een eigen invalshoek met uitdagende vragen over de toekomst van de technische installatiebranche en ieders eigen toekomst.
MULTIMEDIALE VOORSTELLING

Het blijft niet alleen bij de voorstelling, want voor Huis van Sarah is een speciale app ontwikkelt die gasten vooraf informeert, je begeleidt tijdens het bezoek en die na de avond interactief met je in contact blijft. Hoe tof om je medewerkers op zo’n ervaring te trakteren?!

Delen: