Nieuws 10/04

DeFabrique wint Nationale Meeting Award categorie XXL

Na een half uur hartkloppingen en klamme handen werden we verlost van de spanning: DeFabrique wint de Nationale Meeting Award in de categorie XXL! “Tijdens de rondleiding merkten we dat de ruimtes zijn ingesteld op technisch complexe en zeer unieke producties die voor het team heel normaal lijken”, aldus de jury.

DE JURY OVER DEFABRIQUE

“De website van deze locatie is waanzinnig goed ingericht. Het gesprek was heel goed voorbereid. Het team kijkt per event naar de behoeftes en denkt met alles mee. Tijdens de rondleiding merkten we dat de ruimtes zijn ingesteld op technisch complexe en zeer unieke producties die voor het team heel normaal lijken. Alle ruimtes hebben hun eigen specifieke sfeer en thema, waardoor er veel mogelijkheden zijn. Het is bewonderenswaardig hoe een industriële locatie zo functioneel is aangepast. We vonden alle drie dan ook dat dit de terechte winnaar is!”

WE DOEN HET SAMEN

We zijn ontzettend dankbaar dat we deze award in ontvangst mogen nemen. Dit hadden we natuurlijk nooit alleen kunnen doen. Bedankt opdrachtgevers, team, partners en leveranciers voor jullie dagelijkse inzet, enthousiasme en harde werk. 

DeFabrique Nationale Meeting Award
Proost; natuurlijk wel op 1.5 meter afstand!

OVER DE NATIONALE MEETING AWARD

De Nationale Meeting Award is een onafhankelijke prijs die sinds 2016 wordt uitgereikt aan meeting- en evenementenlocaties in Nederland die uitblinken in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap. Een nominatie kun je via twee wegen verkrijgen: op basis van gastervaring en ervaring van bezoekers of je wordt voorgedragen door geselecteerde experts uit de branche. DeFabrique werd genomineerd door experts.

TOP 10

Spannend, dat was het zeker! We willen onze genomineerde collega-locaties 1931 Congrescentrum ‘s-Hertogenbosch (2e plek), Maaspoort Theater & Events (3e plek), Theater Buitensoos, Postillon Hotel Utrecht-Bunnik, The Hague Conference Centre, Rebelle, Cars Jeans Stadion, Congrescentrum B&I en Chassé Theater van harte feliciteren met hun nominatie en/of podiumplek! 

BEOORDELING

DeFabrique eindigde met een score van 81,61 procent op de eerste plaats. Deze is via drie rondes tot stand gekomen. In ronde één wordt de website en offerte beoordeeld, de volgende ronde bestaat uit een mystery call naar de locatie over het organiseren van een evenement en ronde drie is een bezoek en interview van een onafhankelijke jury aan de locatie. Het hele juryrapport lees je hier >

DeFabrique Nationale Meeting Award

Delen: