Nieuws 22/09

Dutch E-commerce week bundelt krachten

E-commerce floreert in tijden van corona. Kennis en ervaring delen is nu belangrijker dan ooit! Daarom bundelen drie e-commerce events – Twinkle Marketplaces Events, Shopping Today en het Crossborder Event – hun krachten tijdens de Dutch E-commerce Week. Op 28, 29 en 30 oktober vind je het beste van e-commerce live in DeFabrique. 

SAMEN STERKER 

Deze events zouden op Shopping Today na op andere data en locaties plaatsvinden. We vinden het gaaf om te zien dat organiserende partijen Thuiswinkel.org, BBP Media en Dexport hun nek uitsteken om mensen op veilige afstand samen te brengen. “Er is gekozen voor DeFabrique omdat de RIVM-maatregelen hier beter kunnen worden gehandhaafd en er meer plaats is voor bezoekers”, aldus de organisatie. Als bezoeker stel je een persoonlijk programma samen en kies je uit praktische cases en diepgaande kennissessies. Zo kun je de volgende dag direct aan de slag met ontvangen tips. En niet onbelangrijk: er is alle ruimte om e-commerceprofessionals te ontmoeten en met elkaar te netwerken.

“‘Het beste van e-commerce in 1 week”

ORGANISATOREN AAN HET WOORD

Peter van Balsfoort, algemeen directeur BBP Media: “Wij doen er alles aan om zo veilig mogelijk alle ins en outs op het gebied van online retail voor te schotelen. Op deze manier kunnen we onze ervaringen van de afgelopen periode eindelijk weer face-to-face delen met vakgenoten.” Directeur van Thuiswinkel.org Wijnand Jongen voegt toe: “We zijn enorm blij dat we de Dutch E-commerce week kunnen organiseren, uiteraard volgens de RIVM-richtlijnen. Het mooie van deze week is dat de bezoeker zelf een dag naar keuze bezoekt en echt kennissessies volgt op zijn of haar vakgebied.” Hier lees je meer over de Dutch E-commerce Week.

Delen: