Nieuws 22/12

Gouden Giraffe Drive-thru wint gouden BEA World Award

Yes! De uitslag is binnen: de Gouden Giraffe Drive-thru wint een BEA World Award. Naast de prijzen per soort evenement reikt de organisatie ook ‘special awards’ uit. De Drive-thru viel in de categorie Best Creative in de prijzen. Als hostende locatie zijn wij natuurlijk apetrots!

ERKENNING 

“A perfect example of rethinking , creative solutions and an ROI of positive energy and tears on the faces of guests in their cars”, zo luidt het juryrapport. De internationale prijs is en mooie erkenning voor het omdenken dat wij samen met partners als Eventbranche.nl en XSAGA doen in een tijd waarin bijna niks mogelijk lijkt. Het live moment tijdens de Drive-thru was bedoeld als ‘hart onder de riem’ voor het Nederlandse evenementenvak. Voor iedereen die onverminderd blijft geloven in de kracht van live. Dat we uiteindelijk ook nog zelf in de prijzen vallen is natuurlijk fantastisch. 

Gouden Giraffe BEA World Award
Foto door: Floris Heuer

OVER BEA WORLD 

Best Event Award (BEA) World is een initiatief dat uitmuntendheid in evenementen en live communicatie over de hele wereld erkent en promoot. Dit jaar deden er 268 evenementen vanuit 27 verschillende landen van over de hele wereld mee. Er vielen maar liefst zes Nederlandse inzendingen in de prijzen!

Gouden Giraffe BEA World Award
Foto door: Floris Heuer

DRIVE-THRU ALS WAARDEVOL LIVE MOMENT

De Gouden Giraffe Drive-thru vond in het voorjaar plaats, maar lijkt erg op de lockdown waar we nu inzitten. Ging er weer een streep door jouw nieuwjaarsborrel of personeelsfeest? Als bedrijf, organisatie of merk moet je blijven omdenken. Wil je toch een live ontmoeting met je werknemers realiseren? Organiseer dan een Drive-thru! Iedereen is samen, maar toch in een eigen bubbel en op veilige afstand van elkaar. Via verschillende pitstops kun je gasten verrassen, verbluffen en verwonderen. Daarom openen wij nu in samenwerking met Kartfabrique een winterse Drive-thru die je naar eigen wens kan personaliseren. Ontvangen we jou en je collega’s binnenkort in dit winter wonderland?

Delen: