Nieuws 07/06

Nieuwe videoclip Dean Delannoit opgenomen in DeFabrique!

Dean Delannoit heeft de videoclip voor zijn nieuwe single, “Just a Few More Days”,  opgenomen in de DeFabrique

Dean Delannoit is een Belgisch zanger en presentator, die op 25 mei 2007het entertainment-programma Idool 2007 won. Hij bracht in juni 2007 zijn debuutsingle So Many Ways uit en scoort sindsdien goed in de hitlijsten.

Sinds 2009 treedt Dean ook op met z’n eigen Liveband, bestaande uit Pieter Goossens (toetsen), Koen Muylaert (gitaar), Sam Wyns (drums) en Jochen de Smaele (bas)

Just a few more days
Een nieuwe lente, een nieuw geluid. Dat mag je gerust letterlijk interpreteren, want Dean heeft een nieuwe single uit: ‘Just a few more Days’. Met deze song begeeft hij zich verder op de weg, die hij met ‘All I can see’ insloeg om een stoerder maar toch melodieus repertoire uit te bouwen.

In ‘Just a few more Days’ staat een jongen centraal die een relatie voor het leven wil. Hij kan dan ook niet wachten om zijn vriendin terug te zien. Dean zingt het nummer met veel emotie en laat zich helemaal gaan tijdens de melodie, die meteen in het hoofd blijft zitten.

‘Just a few more Days’ is ontwikkeld tijdens de songwriting sessie van Suntable Music. De songwriters hebben stuk voor stuk hun sporen al verdiend: Sean Dhondt die we onder andere kennen als zanger van Nailpin en als VJ bij JIM ; Bert Derhaeg die deel heeft uitgemaakt van Silverine en Marlies Van Wemmel die ook de frontvrouw is van Starfucker.

Joost Griffioen en Stas Swaczyna, die samen The Rocketeers vormen, tekenen voor de productie van de song.

Delen: