Nieuws 11/11

Prinses Maxima in DeFabrique® Evenementenlocatie

Twee totaal verschillende evenementen, op dezelfde locatie, binnen een tijdspanne van enkele uren. Binnen 12 uur werden zowel VITAE als het Oranjefonds ontvangen in de oude mengvoederfabriek. Voor Vitae was er een volwaardig dorp van zeecontainers opgebouwd, waarna de volgende dag om 13 uur Prinses Maxima alweer op de stoep stond. ‘Dit is logistiek gezien één van de meest uitdagende weekenden ooit geweest. Alles is exact verlopen volgens draaiboek, met als resultaat twee evenementen waar wij echt trots op zijn,’aldus Sybren Ophof.

Vrijdagavond – DeFabrique als containerdorp
Vrijdag 7 november vond de vijfde editie van Celebrate Work plaats. VITAE ontving tijdens dit evenement maar liefst 1.000 gasten, de aangesloten leden van VITAE. Tijdens het evenement werden zij getrakteerd op informatieve lezingen, workshops en fun elementen. Vervolgens werd er een groot feest georganiseerd voor de gasten. Het bijzondere aan het evenement is de setting. Maar liefst 17 vrachtwagens verzorgden het transport van ruim 30 zeecontainers op HetCircuit waarin het programma voor de gasten plaatsvond. De nachtelijke op- en afbouw kenmerkt de dynamiek achter de schermen. Voor de gasten is het een uniek en zeer bijzonder evenement geworden.

Zaterdagmiddag – Prinses Maxima op de stoep
Twee evenementen van het Oranjefonds. Het slotevenement van het project taalontmoetingen, en een inspiratie evenement voor alle vrijwilligers van het Oranjefonds. In de gehele locatie waren activiteiten en workshops te volgen. Prinses Maxima was persoonlijk aanwezig om alle vrijwilligers te bedanken voor hun tomeloze inzet en gaf een toespraak ter afsluiting van het project taalontmoetingen.

Delen: