Nieuws 06/03

Technisch klaar voor de toekomst!

DeFabrique merkt dat er veel ontwikkelingen zijn op het gebied van techniek en ziet dat de standaard van opdrachtgevers veranderd. Als Turnkey locatie gebruikt DeFabrique vaste technieksets afgestemd op iedere ruimte. Hierdoor lukt het ons om de hoogste kwaliteit uit ons apparatuur te halen.

Eventmanager Berber Brouwer is enthousiast over de nieuwe technieksets: “Door in te spelen op de wensen van onze opdrachtgevers, proberen wij hen de hoogste kwaliteit van service en faciliteiten te bieden. Om deze reden hebben we onze technieksets klaargemaakt voor de toekomst.”. 

Wij zijn als evenementenlocatie genoodzaakt om mee te gaan met de tijd. Wij hebben onze technieksets daarom aangevuld met diverse High-end AV-materialen.

Audiotechniek

  • Compleet nieuwe geluidsinstallaties (speakers inclusief versterkers)
  • High-end draadloze microfoons (headsetmicrofoons en handmicrofoons)
  • Digitale audio-aansluiting

Videotechniek

  • Full-HD projectors met digitale aansluitingen
  • 16:9 projectieschermen

Directeur en eigenaar Ramon Bijman van Bijman Audiovisueel is trots als leverancier van de technieksets: “Als eerste evenementenlocatie heeft DeFabrique het nieuwste type Shure Microfoons in gebruik genomen. Deze microfoons zijn van zeer hoge kwaliteit waardoor er meerdere draadloze microfoons naast elkaar gebruikt kunnen worden, bijvoorbeeld in sub-ruimtes.”

Delen: