Nieuws 04/04

Terugblik: 5e editie Lekkerland

Op zondag 26 en maandag 27 maart vond alweer de vijfde editie van het inkoopevent van Lekkerland plaats bij DeFabrique: Convenience in Actie 2017.

Lekkerland Nederland B.V. heeft in Nederland het imago van ‘The Convenience Company’. Het assortiment van de totaalleverancier bestaat uit zowel food als non-food producten, dat inspeelt op de behoeften van de moderne consument: snel en gemak. Daarom is een kant-en-klare snack, een kop koffie voor onderweg of een flesje fris tegen plotselinge dorst onmisbaar in een convenience store. Maar ook batterijen, telecomproducten en kantoor- en feestartikelen behoren tot het assortiment van de stores. Het is duidelijk: gemak is key.

Twee dagen lang konden bezoekers op de Lekkerland beurs profiteren van acties van de meest gerenommeerde fabrikanten binnen de branche. Daarnaast kregen de bezoekers de kans zich te laten inspireren in een uiterst sfeervolle ambiance, volledig verzorgd door JanVerhuur.

Laat je inspireren en bekijk onderstaande foto’s voor een impressie van het sfeervolle evenement!

Lekkerland

De bezoekers van het evenement werden ontvangen bij de nieuwste locatie van DeFabrique: de Smederij. Bij binnenkomst zorgden relaxte muziek, de slow food masters truck en een sfeervolle registratiebalie voor een warm onthaal.

Lekkerland

Via de Smederij kwam men in de Copraloods. Vanaf hier kregen de bezoekers de mogelijkheid om te proeven en contact te hebben met de fabrikanten. Naast de Copraloods stonden ook Loods 8 en de Kalvermelkfabriek in het teken van de Lekkerland beurs.

Lekkerland

Lekkerland

Lekkerland

Tot slot is er een timelapse van het evenement gemaakt.
Nieuwsgierig? Bekijk hieronder de video:
Delen: