Nieuws 14/05

The Voice Kids in DeFabrique

Dit jaar is DeFabrique niet alleen het decor voor de battle-bekendmaking van The Voice of Holland, maar ook van The Voice Kids! Afgelopen vrijdag verzamelden de talenten zich tijdens de uitzending voor het eerst in Loods 8. Heb jij ons gespot?

IN DE RING! 

De talenten van team Ali B mochten de spannende battle-bekendmaking aftrappen. De teams zijn de afgelopen weken gevormd tijdens The Blind Auditions. In DeFabrique ontmoetten zij elkaar voor het eerst. Na de coaching waren de kids ready to rumble. In de ring probeerden zij zich te onderscheiden van hun teamgenoten. Allemaal met hetzelfde doel: de winnaar worden van The Voice Kids 2021! De finale komt dichterbij en de spanning stijgt.

The Voice Kids

TERUGKIJKEN 

In de aankomende twee afleveringen battelen de talenten van team Snelle, Ilse de Lange en Sanne tegen elkaar. De coaches coachen hun talenten richting spectaculaire optredens. Helaas kan er uiteindelijk maar één de beste zijn. Wil je de aflevering van afgelopen vrijdag terugkijken? Dat kan hieronder. The Voice Kids zie je elke vrijdag om 20:00 uur op RTL 4.

Delen: