Nieuws 26/01

Vooruitblik: de Gouden Giraffe Event Awards 2017

Op vrijdag 2 februari is het zover: de Gouden Giraffe Events Awards. Dé awardshow waar eventprofessionals en opdrachtgevers samenkomen om te laten zien wat live events kunnen betekenen.

#jointheLIVErevolution

Het live moment groeit flink door tot een hoofdrolspeler binnen de marketing- en communicatiemix. Steeds meer bedrijven en organisaties zien ook dit ongekende impact. De Gouden Giraffe Event Awards zijn er om het live event een podium te geven. Met het thema #jointheLIVErevolution wordt daar dit jaar nog een schepje bovenop gedaan. Geen revolutie zonder manifest, en dat manifest maak je samen. Bouw mee aan het statement.

Revolutionair evenement

Vrijdagmiddag zullen de 15 genomineerden tijdens het Learn From The Best Festivalprogramma eerst hun effectieve live oplossing pitchen aan de bezoekers en jury. Wat was de aanleiding voor hun event? Welk concept is er toegepast? En wat is de impact van het evenement geweest? De pitches geven een kijkje in de keuken bij de beste evenementen van Nederland.

Na een revolutionair diner zullen er ‘s avonds in een verrassende awardshow binnen vier categorieën awards worden uitgereikt. Onder de streep telt één ding: welke meerwaarde had het event voor het opdrachtgevende bedrijf? Daarnaast zijn er ook nog twee publieksprijzen te vergeven. Één voor het meest creatieve concept en één voor het meest innovatie concept. Jij bepaalt wie er wint! Breng nu je stem uit.

Heb je nog geen tickets? Via de website zijn nog enkele tickets beschikbaar.
Delen: