4x haal de zomer naar binnen

De zonovergoten zomerdagen zijn ver te zoeken. Lig jij ook liever met een cocktail in je hand op een strandbed te kijken naar de zonsondergang? Zo haal jij de zomer naar binnen tijdens je bedrijfsfeest of congres en creëer je gelijk een andere wereld voor je bezoekers

1. INDOOR FOOD TRUCK FESTIVAL  

De zomer staat altijd volgepland met food truck festivals. Je stapt lekker op de fiets om met vrienden even een hapje en drankje te doen. Overal staan leuke, gekleurde foodtrucks met creatieve menu’s waar je nieuwsgierig van wordt. Haal de zomerse sferen van het food truck festival gewoon naar binnen op je evenement. Terwijl gasten genieten van hun heerlijke frozen yoghurt uit de oldskool ambulance vergeten ze dat het buiten pijpenstelen regent.

Ambulance

2. BEACH VIBES 

Wie houdt er nou niet van om lekker op je blote voeten door het zand te lopen?! En niemand heeft gezegd dat zand alleen voor buiten is, dus waarom niet binnen een zandstrand aanleggen? Zo is er tijdens de vierde editie van Sundayschool een catwalk van zand aangelegd. Hiervoor was maarliefst 12,5 m3 zand nodig.  Strandstoeltje erbij en relaxen maar!

Zomer inspiratie

3. TROPICAL BAR

Laat je gasten even wegdromen terwijl de bemanning van de Tropical bar een verse, zomerse smoothie voor ze klaarmaakt. Of een verse kokosnoot misschien? Zoals het hoort wordt iedere smoothie afgemaakt met een sierlijk parapluutje. 

Zomer inspiratie

4. BOTANISCHE TUINEN 

Lunchtijd is voor iedereen het moment om even te ontsnappen aan de drukte of om in informele sfeer te netwerken. Zo kan je je gasten tijdens een druk congres even tot rust laten komen in de botanische tuin onder het genot van een heerlijk broodje en sapje. Na een half uur relaxen in het gras zijn je gasten weer opgeladen om vol gas aan de slag te gaan.

Zomer inspiratie

Delen: