5x Kerstfeest 2.0

All I want for Christmas is… een gedenkwaardig bedrijfsfeest! Zit je stiekem met je gedachten alweer bij de organisatie van het kerstfeest? Je kan niet vroeg genoeg beginnen! Wij hebben 5 verrassende concepten op een rij gezet. Zo kan jij echt uitpakken dit jaar!

1. De zelfshop kerstpakketmarkt

Wat als we deze kerstdagen de Noordpool hiernaartoe brengen? De elven doen elk jaar hun best om jouw collega’s van kerstpakketten te voorzien. Maar het is steeds weer een flinke uitdaging om het niveau ‘ongezien-de-kelder-in’ te vermijden. Wat als we het dit jaar eens omdraaien? Kies voor een kerstpakketmarkt! Er is een ruimte gevuld met kraampjes met allerlei soorten producten, waar werknemers zelf hun kerstpakket samenstellen. De kerstmarkt is meteen ook een leuke plek om elkaar te ontmoeten en te proosten op het afgelopen jaar. Win-win!

5x kerstfeest 2.0

2. Winterbarbecue

Een kerstfeest is pas echt geslaagd als je lekker hebt gegeten en gedronken. Wil je dit jaar iets anders dan gourmetten? Een winterbarbecue is hot! Deze trend verspreidt zich als een lopend vuurtje. Het stoere BBQ-concept Vuurproeven met (biologisch) vlees van lokale Slagerij Dorresteyn is gegarandeerd een heerlijk kerstmaal. Natuurlijk wel met een glühwein in de hand en een knetterend vuurtje op de achtergrond.

5x kerstfeest 2.0

3. Charles Dickens kerst

Kies je liever voor een personeelsfeest in ultieme kerstsfeer? Dan is de door JAN Verhuur gestylde ‘Charles Dickens Kerst’ een echte aanrader. Twinkelende glazen, grote leren Chesterfields, helderrode kerststerren, een rijk versierde kerstboom en sneeuw in de vensterbanken. Na het diner openen de deuren naar de volgende ruimte die is omgetoverd tot winterlandschap met schaatsbaan en koek- en zopiekraam. Hoe cool is dat?!

5x kerstfeest 2.0

4. CANDY CANES AND CHRISTMAS GAMES

Tijdens de feestdagen willen we niets liever dan omringd zijn met onze dierbaren. Elk jaar kijken we uit naar deze gezellige, sfeervolle dagen. Een bedrijfsfeest tijdens deze periode wordt altijd enorm gewaardeerd, maar een gezellige avond met het gezin klinkt ook niet verkeerd. Wat als wij je vertellen dat de oppas thuis kan blijven? Dit concept is namelijk voor het hele gezin. Een avond met christmas games, leuke acts en natuurlijk lekker eten. Verschillende foodtrucks staan door de ruimte, zodat er voor ieder wat wils is. Je hoeft nergens rekening mee te houden, alles is verzorgd. Klinkt goed toch?

Bedrijfsfeest - 5x kerstfeest

5. WINTER WONDERLAND

Een Winter Wonderland-feest is tijdloos. De vele kerstbomen, lichtjes, warme chocolademelk en glühwein: hier kan je de plank nooit mee misslaan. Maar wat als we dit concept wat spice geven? In plaats van één feest, geef jij er vier! Dit feestje-naar-feestje concept is hoe jij jouw collega’s totaal kunt verrassen . We beginnen met een heerlijk diner, vol in de kerstsferen. Een rode loper ligt klaar, de kaarsen staan aan, en wellicht wordt er de tijd genomen voor een speech. In de tweede ruimte staat een spetterende act klaar. Vervolgens betreden je gasten totaal verbluft de icey room: perfect voor een dessert. En in de laatste ruimte eindigen we met een knaller. De DJ staat klaar, de ruimte is feestelijk aangekleed en de bar is geopend: tijd om de feestdagen in te luiden!

5x kerstfeest

 

 

Delen: