5x gespot op Showkees: verrassend entertainment

Zoveel mogelijk entertainment op zo min mogelijk vierkante meter: een beleving was het zeker tijdens de eerste editie van Showkees. Wij bezochten gister dit nieuwe evenement voor eventplanners en -boekers en zetten verrassend entertainment voor je op een rij. 

1. EVEN WUIVEN MISSCHIEN

“Willen jullie alleen in een helikopter of met elkaar?” Huh. Wat?! We werden even overrompeld door deze vraag, maar al snel was het duidelijk… aaah, we zitten in een rode loper-act. Even een interviewtje geven voor de camera, een handtekening zetten bij een fan en een persfoto toe: wat een hectiek! Zo voelt het dus om een ster te zijn. Deze acts van Buro Curious is een goede binnenkomer die gelijk het ijs breekt. 

2. TEAMBUILDING IN DE BALLENBAK

Dit keer wilden we zeker niet opgehaald worden uit het kinderparadijs, want deze ballenbak was een echte trip down memory lane. Eenmaal bekomen van de eerste sentimentele herinneringen werd het tijd om aan de slag te gaan. In de mobiele ballenbak van CamperBaas heb je vier minuten de tijd om tussen de honderden gekleurde ballen die ene zilveren bal te vinden. In een licht hysterische race tegen de klok leer je collega’s snel goed kennen.

Verrassend entertainment
Bron: Smeerboel Festival

3. SILENT SWING

De Silent Disco kennen we wel, maar de Silent Swing? Dat was nieuw! Koptelefoon op en schommelen maar. Even rust tussen alle entertainment-prikkels. Terwijl je al luisterend naar Amelie om je heen kijkt, voelt het al snel alsof je in een film beland bent. Even tot rust komen in je eigen filmscène.

4. GLOW IN THE DARK APENKOOIEN

Waaaahh… apenkooien! Ook hier begint iedereen automatisch te springen van enthousiasme vanwege het grote nostalgische gehalte. Ontwijk de tikker, maar pas op: de vloer is lava. Een perfect spel om in te zetten als je evenement dreigt in te kakken. Geloof ons: na een potje apenkooien staat iedereen meteen weer op scherp.

Verrassend entertainment
Bron: Apenkooigym

5. 4-MINUTEN DISCO

Knus, verrassend en mega gezellig! Hopelijk heb je geen zeebenen, want in de kleinste mobiele disco van Nederland gaat het helemaal los. Met een groep mensen betreed je de camper en is het tijd om te dansen op je favoriete 90’s hits, hardcorenummers of technobeats. We geven je vast een tipje van de sluier: de camper gaat flink heen en weer van al die feestende mensen. Bekijk de onderstaande video maar eens!
Delen: