5x succes vieren in de stijl van DeFabrique

Succes vieren vergroot de teamspirit. Wanneer collega’s elkaar waarderen creëer je wederzijds respect en meer plezier op het werk. Bij DeFabrique zijn we dol op succes vieren. Hoe gekker, hoe beter. Dus: tijd voor een kijkje in eigen keuken. Zo viert DeFabrique successen:

  1. 444 (VierVierVier)

Er is maar één manier waarop iedereen direct het werk laat vallen: 444. Als de robuuste, beige telefoon rinkelt voeg je je zo snel mogelijk bij je collega’s. De authentieke telefoon – met draaischijf! – is het kloppend hart van kantoor. Wil je samen succes vieren, huilen of inspiratie delen? Dan is de telefoon je beste vriend. Je draait drie keer 4 en the floor is yours.

  1. KERST-KANTOREN-CONTEST

Wat begon als een onschuldig idee om kerstbomen te versieren eindigde in een heuse onderlinge strijd. Welke afdeling maakte het mooiste kerstkantoor? Elke afdeling kreeg een klein budget mee om het kantoor te versieren. Teams trokken alles uit de kast om de kerstmannenjury te overtuigen. Zij reikten drie prijzen uit voor mooiste outfits, kerstboom en kantoor. Onze fanatiekelingen trokken alles uit de kast: van een kerstontbijt voor het personeel, speciale kerstcocktails tot aan spuitsneeuw op de ramen. Naast de gezonde competitie vooral een leuke manier om met elkaar de kerstdagen in te gaan.

  1. CHAMPAGNE

Wat is ons dagelijkse doel? Na een bezoek aan DeFabrique hebben gasten iets ervaren, gezien, geproefd en meegemaakt dat ze willen delen. Om dat te bereiken vlammen we elke dag. Beoordeelt een klant ons tijdens de evaluatie met een 10? Yes! Een reden voor een klein feestje. Klinkende glazen en omhoog schietende kurken zijn het geluid van blijdschap op het fantastische cijfer. Zo’n cijfer laat je niet zomaar voorbij gaan, succes Moët je vieren.

  1. ZOMER- EN WINTERFEEST

Twee keer per jaar trekt DeFabrique alles uit de kast om het personeel te bedanken. In de winter is dit in de vorm van een groot feest, waar fanatiek wordt gedanst. In de zomer draait het om een activiteit. Maar hoe verras je werknemers die dagelijks de tofste evenementen voorbij zien komen? Dan moet je heel wat uit de kast halen om het mooiste feest van het jaar te geven! Heb je al gelezen hoe ons winterfeest er aan toe ging? Er werd een vuurwerkshow en een Elrowfeest vol confetti tevoorschijn getoverd.

DeFabrique Winterfeest - bedrijfsfeest - locatie utrecht - personeelsfeest - personeelsuitje - feest - feestlocatie - succes vieren

  1. DIDIBO

Breek de week met de DinsdagDiscoBorrel. Onze nieuwste manier van teambuilding. Het is volop hoogseizoen waarbij naast hard werken ontspannen cruciaal is. Dus om vijf uur gaan de laptops dicht en lampen uit. Even de spanning eraf dansen in je wijde pijpen, afro pruik en roze bril.

Delen: