Nieuws 21/03

3 toffe aftermovies bij DeFabrique

Met meer dan 300 evenementen per jaar bij DeFabrique komen er altijd pareltjes aan evenementen voorbij. Wanneer denk je nou bij een aftermovie: Wauw! Daar had ik echt bij moeten zijn… Is het de muziek, de lachende mensen, de bijzondere acts of het lekkere eten? We hebben er een paar voor je op een rijtje gezet:

PDA Group/Esprit: 15 januari 2018
Daar sta je dan. Je hebt een hele nieuwe collectie bedacht en die van begin tot eind helemaal uitgewerkt. Je staat hier 120% achter. Nu moet je het nog verrassend overbrengen in een presentatie. Je bent alleen bang dat het wat saai gaat worden..
Wat doe je? Juist! Je brengt als flinke oppepper een Braziliaans dansteam naar binnen om de boel wakker te schudden. De aftermovie van Esprit laat goed zien hoe zij het introduceren van de nieuwe collectie alles behalve saai hebben gehouden:
Calco: 8 januari 2018
Als je een aftermovie kijkt ben je altijd wel op zoek naar een uitstapje in een andere wereld. Terug naar het moment zelf óf kijken waar iedereen zo lang over door praatte.
In de aftermovie van Calco wordt je van begin tot eind meegenomen in een nieuwe wereld. Baal jij na het zien van deze aftermovie dat je er niet bij was?
Sawadee: 26 november 2017
Bij een aftermovie denk je toch snel aan een grootschalig festival of misschien aan een grote beurs. Bij Sawadee dachten ze: “Waarom maken wij niet gewoon een aftermovie voor een informatiedag?” Bij deze aftermovie is goed te zien dat een informatiedag heel persoonlijk en gezellig kan zijn. Zien we jou volgend jaar ook bij de beste aanbieder van avontuurlijke reizen?
Delen: